ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι καυγάδες που έγραψαν ιστορία στα ελληνικά ριάλιτι

Τα τηλεοπτικά ριάλιτι έχουν γίνει θεσμός στην τηλεόραση εδώ και χρόνια, και επανήλθαν δυναμικά πρόσφατα εντάσσοντας στην καθημερινότητά των τηλεθεατών σκηνές απείρου κάλλους.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θυμηθήκαμε τους πιο επικούς καυγάδες που πολλοί θυμούνται μέχρι και σήμερα. O εγκλεισμός που βίωναν οι παίκτες, σε συνδιασμό με τον χαρακτήρα τους αλλά και τα παιχνίδια της παραγωγής για σκοπούς τηλεθέασης συνέθεταν το τέλειο παζλ για ένα ιδανικό ριάλιτι σόου.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Άσπα Τσίνα στο Fame Story και τους ομηρικούς καυγάδες της με τις συμπαίκτριές της Ελεάνα και Φωτεινή αλλά και με την Κατερίνα Κούκα που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής;

Ένα ακόμη αξέχαστο σκηνικό ήταν ο καυγάς του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου που δίδασκε στο Fame Story και της τραγουδίστριας Νάνσυς Αλεξιάδη, όπως επίσης και η αμήχανη στιγμή που ο εκκεντρικός καθηγητής τα έβαλε με τους πάντες την ώρα του live αφήνοντας ακόμα και την έμπειρη Τατιάνα Στεφανίδου που παρουσίαζε τότε την εκπομπή, με το στόμα ανοικτό.

Το ''Σκάσε...ηλίθια'' που ξεστόμισε ο Νίκος Μουρατίδης στον στυλίστα του Fame Story Mάρκελλο Νύχτα, ήταν ένα ακόμη σκηνικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σχόλια και μας κάνει να το θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

Ο τσακωμός της Κύπριας διαγωνιζόμενης του Greek Idol με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν ένα ακόμη έντονο σκηνικό που παρακολουθήσαμε με αμηχανία αφού η νεαρή τραγουδίστρια βγήκε εκτός ελέγχου για πρώτη φορά μετά τα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Άραγε οι πρωταγωνιστές των καυγάδων τι λένε γι αυτό μετά απο τόσα χρόνια;

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X