ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

“Οι Κύπριες και οι Ελλαδίτισσες διαφέρουν μόνο στο σεξ''

Ο Τόνυ Δημητρίου είναι ένας από τους πιο δημοφιλής ηθοποιούς στον κυπριακό και ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ πηγαινοέρχεται συχνά στο νησί μας είτε για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για να επισκεφθεί την οικογένειά του.

Ο ίδιος βρέθηκε την Τετάρτη 22/5 στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό και έκανε διάφορες αποκαλύψεις.
Ο ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: "Οι Κύπριες και η Ελλαδίτισσες είναι το ίδιο πράγμα, είναι μόνο διαφορετικό το σεξ στα κυπριακά. Πώς να σας το πω, είναι άλλοι οι ήχοι. Εάν με προσεγγίσει μια κοπέλα που έχει βγει από ριάλιτι δεν θα είχα πρόβλημα εάν ήμουν ελεύθερος. Υπάρχουν ριάλιτι και ριάλιτι… υπάρχει και το Survivor".

Μιλώντας για την σειρά που πρωταγωνιστούσε το 1992 είπε: “Τα μπακούρια” ήταν μια σειρά που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της και δυστυχώς τότε η διέυθυνση του καναλιού δεν κατάλαβε ότι ήταν μια σειρά που απευθυνόταν σε πολύ πιο νέους ανθρώπους και την είχε βάλει στην prime time. Την έβαλε απέναντι από τον Γιώργο Κωνσταντίνου, από κάποιες σειρές οικογενειακές. Ήταν μια σειρά που έπρεπε να παίζει Σάββατο πρωί, Κυριακή μεσημέρι που είναι τα παιδιά στο σπίτι. Ο Νίκος Σούλης σκηνοθετούσε και ο Ηλίας Ψινάκης και ο αδελφός του ο Γιώργος έγραφαν. Ήταν και η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη. Είχε περάσει όλη η showbiz και είχαμε περάσει υπέροχα.”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS