ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι νικήτριες της λαμπερής βραδιάς

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Τα πρώτα Gliss Style Awards 2011 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία απόψε στο Occhio Venue & Events.

Οι πιο stylish παρουσίες της Κύπρου περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, με τα φλας των φωτογράφων να κάνουν τη νύκτα μέρα!
Οι κάμερες κατέγραψαν τις στιγμές της βραδιάς, με τους προσκεκλημένους να ζουν λάμψη από Χόλιγουντ.
Το πρώτο lifestyle περιοδικό της Κύπρου,«must» και το σαμπουάν Gliss παρουσίασαν για πρώτη φορά απόψε το βράδυ και γύρω στις 22:00 τα Gliss Style Awards 2011.

To Occhio Venue & Events μεταμορφώθηκε κατάλληλα για να υποδεχθεί τους επίσημους προσκεκλημένους από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο αλλά και από την κοσμική ζωή του τόπου. Λαμπεροί και με το πιο stylish outfit βρίσκονταν όλοι εκεί γύρω στις 20:30, όπου και λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκαν οι λαμπερές βραβεύσεις.

Οικοδέσποινα των Gliss Style Awards 2011, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις φορώντας δημιουργίες Dolce & Gabbana. Το κοινό χόρεψε και διασκέδασε με το συγκρότημα 48 Ώρες, που τραγούδησε ζωντανά μεγάλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ενώ τα decks ανέλαβε ο Διευθυντής Προγραμμάτων του Deejay Radio, DJ Jimmy D.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους τη μαγευτική βραδιά των Gliss Style Awards ήταν η παρουσιάστρια του «Black Out», Νάντια Μπουλέ, ο κύριος των τιμών και του «Savoir Vivre», Χρήστος Ζαμπούνης, ο φωτογράφος των stars, Γιώργος Καλφαμανώλης, ο ηθοποιός Χάρης Ασημακόπουλος και ο Διευθυντής του Love Radio 100.7 & 88.7, Τάσος Τρύφωνος.

Λίγο μετά τις 22:00, οι εκλεκτοί καλεσμένοι εστίασαν την προσοχή τους στην παρουσιάστρια της βραδιάς Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία με τη σειρά της καλωσόρισε όλους όσοι βρέθηκαν στο χώρο. Και κάπου εδώ άρχισαν οι βραβεύσεις. Επτά κατηγορίες και 39 υποψήφιες, κατάφεραν να ξεχωρίσουν η κάθε μια στον τομέα της για το ιδιαίτερο στυλ και τη φινέτσα της. Οι μεγάλες νικήτριες στις κατηγορίες είναι:

New Model of the Year
Άντρεα Κυριάκου

 

Hair Style Icon
Λουκία Σεργίδου

 

Street Fashion Statement
Τερέζα Μάντη

 

Fashion Designer of the Year
Φανή Ξενοφώντος

 

Greek Style Icon 
Νάντια Μπουλέ

 

Best Dressed Showbiz Persona
Κωνσταντίνα Ευριπίδου

 

Style Icon 2011
Ελίνα Θεοδότου

 Αξίζει να σημειώσουμε πως οι πέντε σχεδιάστριες στην κατηγορία Fashion Designer of the Year, Φάνη Ξενοφώντος,  Levinia Konyalian, Νάταλι Κωνσταντινίδου, Μαρία Αριστείδου και Σία Δημητριάδη έδωσαν για δημοπρασία πέντε δημιουργίες τους, τα έσοδα από τις οποίες δόθηκαν στην Europa Donna Κύπρου.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση