ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πετρούνιας και Κορακάκη θα είναι συμαιοφόροι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Για πρώτη φορά οι δύο λαμβάνουν αυτή την τιμή.

newsroom must

Τη μεγαλύτερη τιμή πρόκειται να λάβουν οι αθλητές Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, κρατώντας την Ελληνική σημαία, στην τελετή έναρξης στο Τόκυο.

Οι δύο πρόκειται να είναι σημαιοφόροι για πρώτη φορά, με την είσοδο των αποστολών στο στάδιο κατά την τελετή έναρξης, την οποία πάντα ανοίγει η Ελλάδα. Με την ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποφασίζει ομόφωνα τους δύο Ολυμπιονίκες.

Ενώ ακολουθήθηκαν όπως πάντα οι σχετικές αποφασίσεις της ΔΟΕ στο πλαίσιο ισότητας των φύλων, επισημαίνοντας ταυτόχρονα το πιο πάνω με σχετική ανακοίνωση.

Η Άννα Κορακάκη – Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή αναφέρει «Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η ΕΟΕ και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, σε μία ιστορική στιγμή μάλιστα, καθώς αυτό θα το κάνω μαζί με τον Λευτέρη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alex Hellas (@alex.hellas.sweden)

Ενώ ο «άρχοντας» των κρίκων συμπληρώνει «Νιώθω τεράστια τιμή που θα κρατήσω την σημαία μας καθώς εκπληρώνεται ένα όνειρο που είχα από παιδί. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση