ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι πιο δημοφιλείς σχεδιαστές στο google για το 2016

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς σχεδιαστές στο google για το 2016; Τα ονόματα που έψαξε ο περισσότερος κόσμος όσο αφορά τoυς σχεδιαστές την χρονιά που μας πέρασε.

Rachel Roy: Η σχεδιάστρια ήταν ήδη γνωστή για τα σχέδια της αλλά το όνομα της απογειώθηκε όταν αναφέρθηκε ο στίχος «Becky with the good hair” στο τραγούδι της Beyonce αφήνοντας υπονοούμενα πως ήταν η ερωμένη του Jay.Z

Mary Kate and Ashley: Oι αδερφές είναι πλέον full time σχεδιάστριες που μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην couture συλλογή τους Τhe Row και στην πιο casual Εlizabeth and James

Angela Simmons:  H σχεδιάστρια που διαθέτει πολλές boutiques και έχει ετοιμάσει την επιτυχημένη athleisure συλλογή Vipe Activewear

Zendaya: Η αγαπημένη σταρ τις Disney έχει δημιουργήσει συλλογή όπου κατάφερε να συζητηθεί έντονα.

Kendall + Kylie: Η Kendall είναι το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες και η Κylie έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία ομορφιάς και καταφέρνουν μαζί να φτιάξουν ένα από τα πιο δυνατά brands.

Beyoncé: H τραγουδίστρια συνεργάστηκε με το high street κατάστημα Top Shop και δημιούργησαν το brand “Ivy Park”.

Sonia Rykiel "Queen of knits": Ένα brand που δημιούργησε η Sonia Rykiel από το 1965 και συνεχώς γίνεται πιο μεγάλο.

Anita Dongre: Η Αnita είναι μια σχεδιάστρια που έχει βάση της την Ινδία και είναι γνωστή για τις haute couture συλλογές της και έγινε γνωστή όταν η Kate Midletton φόρεσε δημιουργία της.

Ivanka Trump: Η μεγαλύτερη κόρη του Donald Trump έχει την δική της συλλογή και από την στιγμή της εκλογής του πατέρα της το όνομα της έγινε ακόμη πιο γνωστό.

Kanye West: Το Yeezy είναι από τα πιο περιζήτητα brand και φέτος ήταν μια περίεργη χρονιά για τον Kanye West. O ίδιος παρουσίασε την τέταρτη συλλογή του στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
google  |  Κanye West  |  Kendall  |  Kylie

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X