ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι πιο πολυσυζητημένοι έρωτες του 2011

Τη χρονιά που μας πέρασε, ο φτερωτός έρωτας χτύπησε τις πόρτες πολλών επωνύμων. Άλλοι χτυπήθηκαν στα πατώματα και άλλοι ζουν μεγαλειώδεις στιγμές με το ταίρι τους. Κάνουμε μια αναδρομή στο ιστορικό του έρωτα και σας παρουσιάζουμε τα ζευγάρια που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Κατερίνα Παπουτσάκη & Πέτρος Λαγούδης

Μετά από έναν πολυσυζητημένο χωρισμό με τον Ορέστη Τζιόβα, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Πέτρου Λαγούδη. Αν και το «περιζήτητο» ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν έχει παραδεχθεί μέχρι στιγμής τη σχέση του, δεν αποφεύγει τις συναντήσεις στον ίδιο χώρο, ενώ paparazzi το έχουν απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ.

Δούκισσα Νομικού & Χρήστος Χολίδης

Αυτή, η Ελληνίδα Barbie, μοντέλο και παρουσιάστρια, κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Νίκου Νομικού. Αυτός γεμίζει με την παρουσία και τη φωνή του τις ελληνικές πίστες στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας και μαζί αποτελούν το πιο καυτό ζευγάρι της πόλης. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη, που ο έρωτάς τους άνθισε τη χρονιά που μας πέρασε. Αν και έπαιζαν κρυφτούλι γι’ αρκετό καιρό, τελικά το παραδέχτηκαν και μαζί δείχνουν τρελά ερωτευμένοι!

Μαίρη Συνατσάκη & Μύρωνας Στρατής

Μάταια προσπαθούσαν τόσο καιρό με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της διασημότητας! Το ειδύλλιο του πιο hot ροκ ζευγαριού της μουσικής σκηνής έγινε γρήγορα αντιληπτό από τα περιοδικά, ενώ πρόσφατα αποφάσισαν να πάρουν τη σχέση τους ένα βήμα πάρα πέρα με τη συγκατοίκησή τους.

Έλλη Κοκκίνου & Γιώργος Μπόγρης

Ένας από τους πολυσυζητημένους έρωτες που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ είναι αυτός της 41χρονης τραγουδίστριας με τον 23χρονο μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπόγρη. Γνωρίστηκαν 11 μήνες μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game, όταν η Έλλη είχε κληθεί να τραγουδήσει για τους Έλληνες παίχτες. Πριν από τον αγώνα, ο πανύψηλος σέντερ σηκώθηκε και ξεκίνησε να χορεύει την ώρα που τραγουδούσε η καλλονή τραγουδίστρια. Στη συνέχεια έκλεψε την παράσταση ανοίγοντας διάλογο μαζί της και στέλνοντάς της φιλιά. Το φλερτ του μπασκετμπολίστα ήταν έντονο και η Έλλη δεν άργησε να «πέσει». Παρά τα σενάρια που κατά καιρούς τους θέλουν να έχουν χωρίσει, οι ίδιοι το διαψεύδουν και παραμένουν μαζί.   

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X