ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι πιπεράτες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Ειρήνης Ερμίδου

Δέσποινα Άσπρου

Η Ειρήνη Ερμίδου το βράδυ της Τρίτης 15 Ιανουαρίου βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα!
Το 20χρονο μοντέλο αρχικά αποκάλυψε πως ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM ήταν γιατί ήθελε να δει τις δυνατότητές της, μιας και όπως είπε ως άνθρωπος έχει πολλή αυτοπεποίθηση.

"Είχαμε τα πάντα! Δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή είμαι έντονος χαρακτήρας, όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα ότι δεν θέλω να μαλώσω, αλλά όταν έβλεπα να γίνονται πράγματα άδικα εκεί ξεσπούσα [...] Η “τριάδα-φωτιά” ξεκίνησε από τις αρχές, όταν κατονομάστηκαν έτσι μόνα τους τα κορίτσια πριν μπούμε στο σπίτι. Μετά το συνεχίσαμε και εμείς για πλάκα και τελικά έμεινε έτσι", είπε η ίδια αναφερόμενη στις κόντρες του GNTM.

Στην συνέχεια το μοντέλο αναφέρθηκε και στον καυγά της με τη Ξανθή Τζερεφού, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη της σχετικά με το κατά πόσο ένα plus size μοντέλο σαν εκείνη θα μπορούσε να εργαστεί στη χώρα μας. «Στην Ελλάδα πιστεύω ότι το plus size δεν δουλεύει και δεν θα δουλέψει ποτέ γιατί έχουμε αυτά τα μυαλά. Είχα δει την audition της και με είχε κάνει να αισθάνομαι τόσο άσχημα και αδικημένη και είδα ότι εξαρχής βγήκε και είπε ότι είναι το διαφορετικό. Γιατί είσαι το διαφορετικό; Εγώ δεν σε βλέπω διαφορετική επειδή έχεις παραπάνω κιλά, από μόνη σου βγαίνεις και διαχωρίζεις τον εαυτό σου» είπε χαρακτηριστικά φανερά ενοχλημένη.

Τέλος η Ειρήνη δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή. «Προτιμώ να την πέφτω παρά να μου την πέφτουν… Έκανα ερωτική εξομολόγηση στο Γυμνάσιο, έφαγα άκυρο και δεν έχω στανιάρει ακόμα…»!

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X