ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι «προστατευτικές αγορές» των Sussex πριν την γέννηση της Lili

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Είναι φυσικό μετα τα όσα κατέθεσαν στην από κοινού συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle, να θέτουν την ασφάλεια των παιδιών τους πάνω από όλα, και να λαμβάνουν κάθε πιθανό μέτρο για να το πετύχουν, ακόμη και αν μιλάμε για πιο «μοντέρνες» απειλές.

Χαρακτηριστικά, με βάση νέο δημοσίευμα του περιοδικού ‘People’ οι δύο έχουν είδη περάσει στην κατοχύρωση πολλών domain ονομάτων για διαδικτυακές σελίδες, με σκοπό να προστατεύσουν την μικρή Lilibet. Αφού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, η κατοχύρωση όλων των επιλογών σε ονόματα έπρεπε να γίνει για «να προστατεύσουν ενάντια στην εκμετάλλευση του ονόματος όταν αργότερα θα αποφάσιζαν ποιο θα ήταν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@meghanmarkle_official)

Με το δημοσίευμα, να αναφέρει ότι η αγορά αυτή έγινε πριν από τις 4 Ιουνίου, όταν γεννήθηκε η Lili, «Όπως είναι συχνό με δημόσιο πρόσωπα, ένας σημαντικός αριθμός domains για πιθανά ονόματα είχαν αγοραστεί από την ομάδα τους για να προστατεύσουν ενάντια στην εκμετάλλευση του ονόματος όταν θα δημοσιοποιούταν ποιο είναι».

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα domains δεν είναι ενεργά, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται να δημιουργηθεί κάποια αντίστοιχη με τον πρωτότοκο γιό τους, ιστοσελίδα όπως το Archewell.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση