ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι πρώτες αναρτήσεις από τους Royals για την γέννηση της Lilibet-Diana

Οι αναρτήσεις τους στα social media.

newsroom must

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Παρασκευή (04/06/21) ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αφού καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους Lilibet "Lili" Diana Mountbatten – Windsor, αυτό όμως που ίσως μας ξάφνιασε λίγο, μετά και τα όσα είχαν δημοσιευτεί για τις σχέσεις τους με την βασιλική οικογένεια, είναι η θέρμη με την οποία υποδέχτηκε το νέο μέλος η Βρετανική μοναρχία.

Να θυμίσουμε ότι το δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της γέννησης που δημοσιοποιήθηκε χθες (06/06/21) έγραφε, «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Μeghan, Δούκας και Δούκισσα του Sussex, καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten - Windsor. Η Lili γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου στισ 11.40 το πρωι στο Santa Barbara Cottage Hospital, στην Santa Barbara στην Καλιφόρνια».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Η πρώτη ανακοίνωση, από το επίσημο παλάτι ηρθε νωρίς το πρωι της Κυριακής (06/06/21) και έγραφε, «Η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν ενημερωθεί και είναι πανευτυχείς για την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex», ενημερώνοντας το κοινό για τον ερχομό της συνονόματης, Lilibet.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ενώ λίγο αργότερα, ήρθαν και οι ευχές από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, σε ένα post στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, το οποίο αναφέρει, «Είμαστε όλοι χαρούμενοι με τα ευχάριστα νέα του ερχομού του μωρού Lili. Συγχαρητήρια στον Harry, την Meghan και τον Archie».

Με τον πρίγκιπα Κάρολο, να κάνει την δική του ανάρτηση, στον λογαριασμό του, γράφοντας «Συγχαρητήρια στον Harry, την Meghan και τον Archie για τον ερχομό της μικρής Lilibet Diana. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή την φορά»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X