ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού από την Ολλανδία

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε», μίλησε χθες (11/05/21) η εκπρόσωπος της Κυπριακής αποστολής του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision, Έλενα Τσαγκρινού και μετέφερε τα συναισθήματά της μετά και την πρώτη της πρόβα στο Rotterdam.

Αρχικά η Έλενα αναφέρθηκε στην όλη εμπειρία, λέγοντας «Όταν είναι να πάμε στο στάδιο ξυπνάμε γύρω στις 4 παρότι η πρόβα μας ήταν στις 10. Τώρα που έκανα την πρώτη πρόβα νιώθω πολύ καλύτερα και περιμένω τη δεύτερη που είναι αύριο. Έχω μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί περάσαμε την πρώτη κρυάδα και τώρα νιώθω ότι θέλω να ξαναπάω στη σκηνή. Με άγχωσαν αρκετά τα δυο ατυχήματα που είχαμε στην πρόβα. Δε θέλω να σταθώ σε αυτά, προσπαθώ να τα ξεχνάω αυτές τις μέρες γιατί θέλω να πάμε μπροστά. Κόπηκε το τσαντάκι με το μικρόφωνο στο φόρεμα και θα το ξαναγράψουμε».

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε και για το πόσο την άγχωσαν τα ατυχήματα που είχε με τον καθρέπτη και το μικρόφωνο, στην πρώτη της πρόβα, εξηγώντας πως είχε τρομάξει στην αρχή.

Χαρακτηριστικά είπε, «Νιώθω πολύ καλύτερα. Περιμένω τη δεύτερη πρόβα μας. Έχω πολύ μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θέλω να ξαναπάω στη σκηνή» αλλά δεν έδωσε συνέχεια στα ατυχή περιστατικά, ωστόσο πρόσθεσε ότι «ήταν λίγο τρομακτικό».

Αναφορικά με τον σύντροφό της, η ίδια τόνισε «Ο Mike έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στη Eurovision, από τότε που ήρθα εδώ είναι συνέχεια με την ανυπομονησία να δει πως τα πάω και με καθησυχάζει. Είναι κάτι που το χρειάζομαι. Αυτό το διάστημα βρισκόμασταν με μάσκες και αραιά. Δεν είναι πολύ ωραίο να μην είσαι άνετος με τον σύντροφό σου».

Τέλος, σχολίασε και την πιθανή ομοιότητα του φορέματός της με την εκπρόσωπο της Μολδαβίας, ξεκαθαρίζοντας πως πράγματι μοιάζουν πολύ ακόμη και στα μαλλιά τους. Ενώ ταυτόχρονα ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην Στεφανία Λυμπερακάκη.

Δείτε τις δηλώσεις τις στο παρακάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση