ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας μετά την αναβολή της δίκης

Οι δηλώσεις της Ιωάννας μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι

Η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι από την 36χρονη Ε.Κ. στην Ιωάννα Παλιοσπύρου διακόπηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου μίλησε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και μετέφερε στην εκπομπή "Πρωινό" πως η 35χρονη νιώθει γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη, καθώς κατάφερε να βρεθεί στο δικαστήριο με ψηλά το κεφάλι και ο κόσμος την στήριξε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε αποκλειστική δήλωση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο», είπε η 35χρονη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Θα είναι εκεί σε κάθε δίκη, περιμένει την κατηγορούμενη»
«Η Ιωάννα όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αποφασισμένη να πάει στη δίκη. Ήθελε να πάει με το κεφάλι ψηλά και να δείξει στην δράστιδα πώς ό,τι και αν της έκανε δεν θα λυγίσει, δεν θα το βάλει κάτω και θα συνεχίζει να παλεύει», ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής στο MEGA.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, για την απουσία από την δικαστική αίθουσα της δράστιδας, πληροφορήθηκαν λίγο πριν την έναρξη της δίκης. «Δεν το όφειλε μόνο στο θύμα της επιθέσεως, αλλά και στην δικαιοσύνη να είναι παρούσα. Ασέβεια και ύβρις η απόφαση της κατηγορουμένης να μην είναι στη δίκη» υπογράμμισε, ενώ όπως είπε, η Ιωάννα οργίστηκε «ανθρώπινα και δικαιολογημένα» όταν έμαθε ότι η δράστιδα δεν θα παρευρεθεί.

«Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη. Κάθε φορά θα είναι εκεί και θα την περιμένει. Εάν η κατηγορουμένη περιμένει να καταθέσει η Ιωάννα και μετά το πεδίο θα είναι ελεύθερο για αυτή, θα την βρίσκει μπροστά της σε κάθε συνεδρίαση» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X