ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου από το GNTM

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στην κάμερα της εκπομπής ‘Στην Φωλιά των ΚουΚου’ της Κατερίνας Καραβάτου, μίλησε η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, στο ‘GNTM’, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αρχικά, η ίδια εξομολογήθηκε, «Είμαι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι στο GNTM φέτος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα. Δεν θα αφήσω μόνιμα την ζωή στο Los Angeles, θα έχω το σπίτι εκεί αλλά προσπαθώ να δημιουργήσω μια ζωή κι εδώ σε λογικά πλαίσια». Αναφέροντας, ότι «Είχα τελειώσει το λύκειο και ήμουν σίγουρη ότι θα φύγω στο εξωτερικό. Ήθελα να βγω έξω και να γνωρίσω πράγματα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ismini Papavlasopoulou (@ismini_mini)

Ενώ στην συνέχεια μίλησε και για τα γυρίσματα του show, λέγοντας «Το ID Catwalk κι οι οντισιόν για το GNTM ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Μου άρεσε η ενέργεια κι η δημιουργικότητα κι από παιδιά που δεν έχουνε εμπειρία. Οι οντισιόν ήταν πολύωρες και μου άρεσε. Δεν μου είναι εύκολο να λέω όχι σε παιδιά που δίνουν τα πάντα αλλά πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Αυτά συμβαίνουν. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο κι έχω φάει κι εγώ απόρριψη ως μοντέλο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να περαστώ για αυστηρή, είμαι με τον εαυτό μου. Τα παιδιά θέλω να καταφέρουν πράγματα κι αν θα είμαι αυστηρή, θα είναι για καλό».

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση