ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χαρμαντά για την σχέση της με τον Gerard Butler

Όσα είπε η Ελληνίδα για την σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό

newsroom must

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε πως μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης, ο Gerard Butler και η Morgan Brown χώρισαν. Ωστόσο, λίγο πριν από την επιβεβαίωση του χώρισμού... ακούσαμε πως ο διάσημος ηθοποιός βρήκε νέο έρωτα στα μάτια της Ελληνίδας Σοφίας Χαρμαντά. Και ενώ τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το νέο hot ζευγάρι της showbiz έδιναν και έπαιρναν κανένας από τους δύο δεν μιλούσε για το γεγονός.

Πρόσφατα όμως, η Σοφία που εργάζεται ως μοντέλο στο εξωτερικό, βρέθηκε σε ένα event στην Ελλάδα και τα "δαιμόνια" της ελληνικής showbiz κατάφεραν να πάρουν τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με την σχέση της με τον ηθοποιό.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή στο συγκεκριμένο event» είπε το μοντέλο που ωστόσο «έκλεισε το μάτι» στους δημοσιογράφους, αναφορικά με τη σχέση της με τον Gerard Butler λέγοντας: «Μπορώ να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Όπως είδατε τον γνωρίζω, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και ο χρόνος θα δείξει τα πάντα».

Να θυμίσουμε πως η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα από instastories του Χάρη Σιανίδη ο οποίος βρέθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας και έκαναν μαζί διακοπές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X