ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι σειρές των Emmys

Πολλές σειρές πέρασαν από την τηλεόραση τη σεζόν 2015 - 2016 και πολλές ξεχώρισαν. Ποιες κατάφεραν να φτάσουν στις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy όμως; 

Καλύτερη Κωμική Σειρά
Το ''Modern Family'', το ''Veep'' και το ''Unbreakable Kimmy Schmidt'' βρίσκονται για ακόμα μια φορά υποψήφιες στην κατηγορία καλύτερης σειράς, μαζί με τις ''Black-ish'', ''Masters of None'', ''Silicon Valley'' και ''Transparent''. Πέρσι, και μετά από πέντε χρόνια, το ''Veep'' κατάφερε να ''πάρει'' το βραβείο από το ''Modern Family'', κι απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Σημαντικό είναι πως αγαπημένες σειρές όπως το ''Girls'' συνεχίζουν να μένουν εκτός. 

Καλύτερη Ηθοποιός σε Κωμική Σειρά
Η Ellie Kemper, η Julia Louis-Dreyfus, η Laurie Metcalf, η Tracee Ellis Ross, η Amy Schumer και η Lily Tomlin διακρήθηκαν φέτος και η Dreyfus μάλλον θα νικήσει για ακόμα μια φορά. 

Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμική Σειρά
Ο Anthony Anderson, o Aziz Ansari, o Will Forte, o William H. Macy, o Thomas Middleditch και ο Jeffrey Tambor είναι υποψήφιοι με τον Tambor να έχει σχεδόν σίγουρα το βραβείο στο... τζεπάκι του με τον υπέροχο ρόλο της Maura Pfefferman στο ''Transparent''. 

Καλύτερη Δραματική Σειρά
Το "Game of Thrones'' είναι υποψήφιο για ακόμα μια χρονιά, φέτος μαζί με το ''Americans'', ''Better Call Saul'', ''Downton Abbey'', ''Homeland'', ''House of Cards'' και ''Mr. Robot'' και για ακόμα μια χρονιά μάλλον θα βραβευτεί. Και το αξίζει. 

Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά
Claire Danes, Viola Davis, Taraji P. Henson, Tatiana Maslany, Keri Russell και Robin Wright. Έξι δυναμικές κυρίες υποψήφιες γιατο ίδιο βραβείο. Το ''Americans'' (όπου πρωταγωνιστεί η Russell) φέτος φαίνεται πως δέχεται περισσότερη προσοχή αν και βρίσκεται στην τέταρτη σεζόν και όλα δείχνουν πως η Russell θα το αλλάξει αυτό φέτος. 

Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά
Υποψήφιοι είναι οι Kyle Chandler, Bob Odenkirk, Rami Malek, Matthew Rhys, Liev Schreiber και Kevin Spacey με τον Malek να μοιάζει ήδη νικητής μιας και το ''Mr. Robot'' έχει συζητηθεί πολύ φέτος και μοιάζει να είναι πιθανός νικητής αν και ο Odenkirk δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο ''Better Call Saul'' και, ίσως, αξίζει περισσότερο το βραβείο. 

Τα βραβεία Emmys θα λάβουν χώρα στις 18 Σεπτεμβρίου και, μάλλον, για ακόμα μια χρονιά τα αποτελέσματα θα μας απασχολήσουν για πολλές μέρες μετά.

Τι λέτε εσείς για τις σειρές;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
emmys  |  σειρές  |  βραβεία  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X