ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι σκέψεις της Katy Perry περί αυτοκτονίας

Η δημόσια εξομολόγηση της σταρ

Δέσποινα Άσπρου

Μια αποκάλυψη που ομολογουμένως δεν περιμέναμε ήρθε από την Kate Perry.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM CBC έκανε διάφορες αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή, τα προηγούμενα χρόνια. Φτάνοντας μάλιστα στο 2017, την περίοδο που χώρισε από τον Orlando Bloom -με τον οποίο σήμερα περιμένει παιδί- και την στιγμή που διαπίστωσε πως το τότε νέο άλμπουμ της είχε αποτύχει, εξομολογήθηκε πως είχε τάσεις αυτοκτονίας.

"Η καριέρα μου βρισκόταν σε μια ανοδική πορεία. Είχα προσφέρει πολλά και κυριολεκτικά με συνέτριψε. Είχα μόλις χωρίσει με τον σύντροφό μου, ο οποίος θα γίνει τώρα ο πατέρας του παιδιού μου. Και μετά ήμουν ενθουσιασμένη με τον νέο μου δίσκο. Αλλά δεν πήγε και τόσο καλά, και αυτό με απογοήτευσε" δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. Η ίδια φρόντισε να τονίσει πως εκ των υστέρων ήταν σημαντικό το να φτάσει τόσο χαμηλά γιατί την βοήθησε να ανακτήσει τον εαυτό της.

Λίγο πριν το τέλος των δηλώσεών της, η ίδια ξεκαθαρίζει πως αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο την έχει αφήσει στο παρελθόν και εξηγεί πως η πίστη της στον Θεό και η ελπίδα για αλλαγή προς το καλύτερο διαμόρφωσαν, τη θετική της στάση απέναντι στη ζωή σήμερα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X