ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι ταινίες που πρέπει να δούμε τα Χριστούγεννα!

Ήρθε επιτέλους το τριήμερο των Χριστουγέννων και, ναι, τα οκογενειακά τραπέζια θα πέσουν βροχή αλλά τα βράδια θέλουμε να δούμε και καμιά ταινία. Ποιες είναι οι must ταινίες για τις μέρες αυτές;

1. The Holiday

Έχει γίνει πλέον classic για τα Χριστούγεννα. Η ρομαντική κωμωδία του 2006 ακολουθεί δύο γυναίκες, την Iris και την Amanda, που, θέλοντας να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους, ανταλλάζουν σπίτια για μερικές μέρες. Τότε αρχίζουν οι ζωές και των δύο να αλλάζουν προς το καλύτερο. Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law και Jack Black πρωταγωνιστούν στην ταινία που έσπασε τα ταμεία και θα την βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα. 

2. The Polar Express

Ένα παιδί που δεν πιστεύει πολύ στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ξεκινά μια συναρπαστική διαδρομή για το Βόρειο Πόλο μέσω του Πολικού Εξπρες. Μέσα από τη διαδρομή παίρνει διάφορα μαθήματα ζωής όπως το ότι η μαγεία της ζωής δεν σβήνει ποτέ γι' αυτούς που πιστεύουν πραγματικά. Η φανταστική ταινία animation βασισμένη στο παιδικό βιβλίο του 1985, οπτικοποιήθηκε το 2004 και μαγεύει ακόμα, πάντα με τη φωνή του Tom Hanks σε διάφορους χαρακτήρες. 

3. Four Christmases

Τα σχέδια για εξωτεικές διακοπές δεν υλοποιούνται. Γι' αυτό, ο Brad και η Kate πρέπει αναγκαστηκά να δώσουν το ''παρών'' τους σε τέσσερα οικογενειακά τρπέζια. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα Χριστούγεννα για το ζευγάρι δεν εξελίσσονται όπως ήλπιζε.

4. Just Friends

Σ' αυτή την ταινία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τον Ryan Reynolds. O παχύσαρκος Chris προσπαθεί να πάρει τη φιλία του με την ωραία του σχολείου, Jamie, στο επόμενο στάδιο, αν και αυτή μοιάζει να τον βλέπει φιλικά και μόνο. Πολλά χρόνια μετά, ο ανανεωμένος Chris επιστρέφει στην πόλη του και τη συναντά ξανά, τα αισθήματά της όμως δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει. 

5. The Nightmare Before Christmas

H φανταστική ταινία animation του Tim Burton δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Σε μια πόλη όπου κατοικούν διάφορα τέρατα, φαντάσματα και μάγισσες, ο Jack Skellington αναζητά το νόημα της ζωής αφού έχει βαρεθεί τη ρουτίνα. Τότε συναντά τo Christmastown και αποφασίζει να την κάνει δική του. 

6. Just Like Heaven

O David είναι ένας άντρας που πρόσφατα έμεινε χήρος. Μετακομίζει σε ένα διαμέρισμα και ανακαλύπτει πως εκεί νμένει ακόμα το φάντασμα της Elizabeth, μιας γυναίκας που δεν θυμάται πολλά από τη ζωή της και δεν ξέρει πως είναι φάντασμα! Όσο, μαζί, προσπαθούν να βρουν ποια είναι, ανακαλύπτουν πως δεν έχει πεθάνει ακόμα, ότι μπορεί να την σώσουν και πως ο χρόνος είναι εναντίον τους. Μια ρομαντική κωμωδία με τους Mark Ruffalo και Reese Witherspoon. 

7. How the Grinch Stole Christmas

Κλασικό, ίσως από τις πλέον κλασικές ταινίες Χριστουγέννων. Βασισμένο στο παραμύθι του Dr. Seuss, ο Jim Carrey πρωταγωνιστεί σαν ο πράσινος Grinch που προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε τι Χριστουγεννιάτικο. 

8. Christmas with the Kranks

Όταν η κόρη του Luther και της Nora φεύγει σε ένα μακρινό ταξίδι, οι δυο τους αποφασίζουν να μην στολίσουν καθόλου το σπίτι για τα Χριστούγεννα για να φυλάξουν χρήματα για κρουαζιέρα. Η απόφαση αυτή εξοργίζει τους γείτονες τους που θέλουν να κερδίζουν τον διαγωνισμό ''Καλύτερου Στολισμένης Γειτονιάς''. Με τον Tim Allen και τον Jamie Lee Curtis.

BONUS: 
A Christmas Carol

H κλασική ιστορία του Scrooge, σε 3D animation με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey. Δεν μπορούμε να μην τη δούμε έστω μία φορά φέτος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X