ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι tbt φωτογραφίες του Bill και της Melinda Gates

Η ιστορία του γάμου τους μέσα απο φωτογραφίες.

newsroom must

Μετά το διαζύγιο των Kim-Kanye, έρχεται η ανακοίνωση του χωρισμού και των Bill-Melinda Gates να αναταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά της Αμερικάνικης showbiz.

Ας θυμηθούμε λίγο την ιστορία τους. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 1987 όταν η Melinda έπιασε δουλειά στην Microsoft ως product manager, και ήρθε πιο κοντά με τον Bill αφού κάθισαν μαζί σε ένα επαγγελματικό δείπνο στη Νέα Υόρκη. «Ενδιαφερόμασταν πολύ ο ένας για τον άλλον και υπήρχαν μόνο δύο επιλογές, ή θα χωρίζαμε ή θα παντρευόμασταν» είχε πει ο Gates σε ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix. Όπως έχει πει η Melinda, o Bill ήταν μεθοδικός ακόμα και στα προσωπικά θέματα, γράφοντας μια λίστα σε πίνακα με «τα καλά και τα κακά του γάμου».

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι η Melinda, δεν ήταν και τόσο θερμή απέναντί του όταν της είχε ζητήσει να βγουν, αποκαλύπτοντας το 2015, «όταν ο Bill μου ζήτησε να βγούμε για πρώτη φορά μου είπε ότι σκεφτόταν να βγούμε σε δύο εβδομάδες. Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά αυθόρμητος για μένα. Με κάλεσε μια ώρα αργότερα για να μου πει να βγούμε το βράδυ. Με ρώτησε 'ήταν αρκετά αυθόρμητο για σένα;».

Όμως παραταύτα, παντρεύτηκαν το 1994 στην Χαβάη και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν ενοικιάσει όλα τα τοπικά ελικόπτερα για να αποφύγουν ανεπιθύμητους καλεσμένους. Απέκτησαν 3 παιδιά, την Jennifer Kathrine, την Phoebe Adele και τον Rory John. Το 2017 το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδια τους να αφήσουν $10 εκατομμύρια σε κάθε παιδί σαν κληρονομιά, με πάνω από το 99% της περιουσίας τους να δίνεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για τα πρακτικά, να πούμε πως η καθαρή αξία του Bill Gates ανέρχεται στα 129,9 δισεκατομμύρια και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Γη, μετά τον Jeff Bezos και τον Elon Musk.

Fast forward στο σήμερα, με ανακοίνωση του επιχειρηματία στο Twitter μαθαίνουμε ότι τελικά η ζωή τους δεν ήταν φτιαγμένη με ροδοπέταλα και ότι ««Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στην σχέση μας, αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον γάμο μας. Μέσα στα προηγούμενα 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία υπέροχα παιδιά και ιδρύσαμε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που δουλεύει σε όλον τον κόσμο και βοηθά τους ανθρώπους να ζουν υγιής και παραγωγικές ζωές. Εμείς θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία σε αυτόν τον σκοπό, αλλά δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε άλλο σαν ζευγάρι σε αυτή την στιγμή της ζωής μας. Θα σας παρακαλούσαμε να δώσετε λίγο χώρο και χρόνο στην οικογένειά μας να ξεκινήσει να ανακαλύπτει αυτή την καινούρια ζωή.
-Melinda Gates and Bill Gates».

Εμείς μαζέψαμε κάποια από τα καλύτερα στιγμιότυπα των δύο και σας τα παρουσιάζουμε σε μία σειρά από φωτογραφίες, δείτε τις πιο κάτω:

 

 

 

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X