ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Πήρα το μέρος φίλου σε διαμάχη με τον Φιλιππίδη και αποκλείστηκα από δουλειές»

«Οι θύτες είναι μια μεγάλη παρέα, ένα κύκλωμα»

newsroom must

Η Νικολέτα Βλαβιανού σε συνέντευξη της μίλησε μεταξύ άλλων για το πως συμπεριφερόταν στην  ίδια ο Πέτρος Φιλιππίδης στις συνεργασίες τους ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που οδήγησε στο να αλλάξει η σχέση τους.

Αναφερόμενη για τη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από την οποία «κόπηκε» ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις καταγγελίες είπε πως «ήταν λίγο απότομο για εμάς στην σειρά. Όλη η κατάσταση είναι περίεργη, μια ανακατάταξη και κρίση εξουσίας κι ηθών. Ευθύνεται κι η οικονομική κατάσταση κι ότι δεν υπάρχει άδεια ηθοποιού».

«Στις αρχές δουλεύαμε 5 χρόνια μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μετά ''χωρίσαμε'' κι επανήλθαμε μετά από κάποια χρόνια. Πάνε κι έρχονται οι παρέες. Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα… Αυτό πάει και με τα χρόνια και με την εξουσία».

Επίσης έκανε αναφορά σ' ένα περιστατικό από το παρελθόν, όπου όπως είπε «όταν πήρα το μέρος φίλου μου σε δικαστική διαμάχη με τον Πέτρο Φιλιππίδη μού στοίχισε αποκλεισμούς. Υπήρξε μια δικαστική διαμάχη με έναν φίλο μου που ήταν εκτός… Μπλέχτηκα κι εγώ και με πήραν τα σκάγια ξώφαλτσα. Αυτό μου στοίχισε σε κάποιους αποκλεισμούς» είπε.

«Είναι μια παρέα όχι πολλοί άνθρωποι σκηνοθέτες και παραγωγοί και σε παίρνει πιο εύκολα η μπάλα επειδή διάλεξες στρατόπεδο και για αυτό δεν μιλάς, επειδή φοβάσαι τους αποκλεισμούς. Μου έκλεισαν πόρτες για πολλά χρόνια. Το έμαθα μετά από χρόνια. Σου προτείνουν να είσαι κάπου και μετά κόβεσαι».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X