ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι υπόγειες σχέσεις της Ivanka με τον Rupert Murdoch

Ερωτηματικά έχουν προκαλέσει οι σχέσεις τις Ivanka Trump με τις επιχειρήσεις της οικογένειας του Rupert Murdoch. Σύμφωνα με τους Financial Times, η Trump διαχειριζόταν μετοχές $300 εκατομμυρίων, που άνηκαν στις ανήλικες κόρες του Αυστραλού μεγιστάνα. κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα της μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου. 

Οι δύο κόρες του Murdoch από τον τρίτο του γάμο, η 15χρονη Grace και η 13χρονη Chloe, κατέχουν μετοχές της 21st Century Fox και της News Corp. Η Ivanka ήταν εντολοδόχος για συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία για πολλά χρόνια, ωστόσο ο Murdoch αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός. Οι γιοι του, James και Lachlan είναι υπεύθυνοι των επιχειρήσεών της οικογένειας, με τον James να λειτουργεί σαν διευθύνων σύμβουλος της 21st Century Fox και τον Lachlan να είναι πρόεδρος τόσο σ' αυτή όσο και στην News Corp. 

Είναι, επίσης, γνωστό πως η οικογένεια του Murdoch και αυτή του Trump έχουν πολύ στενές σχέσεις, ενώ το ''New York Magazine'' αποκάλυψε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από τον Murdoch να του προτείνει υποψήφιους για τη στελέχωση της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X