ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Οκ, η Ivanka Trump σύγκρινε τον Trump με τον Winston Churchill

Το στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση του Donald Trump

Προλογώντας τον πατέρα της πριν βγει σε συγκέντρωση στο Μίσιγκαν, η Ivanka Trump επέλεξε με τον δικό της τρόπο να συγκρίνει τον Donald Trump με τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Winston Churchill. 

''O Winston Churchill είχε πει 'το έθνος είχε την καρδιά του λιονταριού, απλά είχα την τύχη να το κάνω να βρυχηθεί'. Πόσο σας θυμίζει τον πρόεδρό μας και το κίνημα αυτό; Μας έκανε να βρυχηθούμε. Μας έκανε να δούμε τις πεποιθήσεις μας και να ρωτήσουμε 'Τι θέοουμε για την χώρα μας;' Θέλουμε δουλειές, θέλουμε ευκαιρίες, θέλουμε να πιστέψουμε στην υπεροχή της Αμερικής. Και αυτό υπάρχει στο ψηφοδέλτιο'' είπε η Ivanka στο πλήθος που ζητωκραύγαζε.

Οι ιστορικοί χαρακτηρίζουν τον Churchill ως ''ο καλύτερος πολιτικός του 20ου αιώνα'' για το ταλέντο του να ασκεί επιρροή στον κόσμο, για την ιδιαίτερη στρατηγική διορατικότητα του και την προσωπικότητα του. Στην ιστορία έμεινε ως αυτός που ηγήθηκε με επιτυχία της Μεγάλης Βρετανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι, επίσης, το είδωλο του Donald Trump. 

Δείτε το στιγμιότυπο με την Ivanka. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση