ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ok! Ο Trump πίστευε πως η Φιλανδία είναι μέρος της Ρωσίας

Το ακούσαμε και αυτό!

Δέσποινα Άσπρου

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας για άλλη μια φορά ο Donald Trump... και δεν είναι για καλό! Όπως αποκαλύπτεται μέσα από το πολυαναμενόμενο βιβλίο «The room where it all happened» («Το δωμάτιο στο οποίο συνέβησαν όλα») που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster... ο πλανητάρχης είχε την εντύπωση πως η η Φινλανδία είναι μέρος της Ρωσίας!

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου και πρώην σύμβουλος του Trump σε θέματα εθνικής ασφαλείας John Bolton και βάση δημοσιεύματος του newsnowfinland.fi, o πρόεδρος ρώτησε τον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, John Kelly, κατά πόσον η Φινλανδία αποτελεί τμήμα της ρωσικής επικράτειας ενόψει του ταξιδιού του το 2018 στο Ελσίνκι για τη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Vladimir Putin.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη αυτή αποτέλεσε αφορμή έντονης κριτικής προς το πρόσωπο του Trump. Να αναφέρουμε πως ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να αποτρέψει την έκδοση του βιβλίου καθώς υποστηρίζει ότι στο βιβλίο περιέχονται απόρρητα στοιχεία που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WorldIsWritten (@worldiswritten) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X