ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ok, ο Trump χορεύει και αυτοαποκαλείται... Superman!

Στη προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου των ΗΠΑ στην Πενσυλβάνια

Δέσποινα Άσπρου

Well, μπορεί ο Donald Trump να βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, καθώς η ψαλίδα που τον χωρίζει από τον Joe Biden στις δημοσκοπήσεις όλο και ανοίγει περισσότερο... ωστόσο στην προσπάθειά του να τονώσει τη δημοτικότητά του μάλλον... το παρακάνει! Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή όχι απλώς ξεκίνησε τον χορό, αλλά αυτοαποκαλείται δημοσίως Superman! Ω, ναι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στην προεκλογική συγκέντρωση που έκανε στην Πενσυλβάνια, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως νιώθει υπέροχα και είπε πως θέλει να τους φιλήσει όλους! Μόλις ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του και εφόσον υποσχέθηκε πως θα «κάνει την Αμερική ξανά μια ασφαλή και σπουδαία χώρα, άρχισε να λικνίζεται επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες.

Και ενώ σίγουρα οι χορευτικές του ικανότητες δεν πέρασαν απαρατήρητες αυτό που έκανε εντύπωση και έγινε viral είναι η αποκάλυψη πως μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αισθάνεται πλέον ως Superman! Τώρα εμείς τι να πούμε μετά από αυτά; Ας αρκεστούμε να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της Guardian, ο Joe Biden προηγείται με διαφορά 17%.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση