ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οκ, τώρα φορτηγό της Evergreen μπλόκαρε την κυκλοφορία στην Κίνα

Δείτε το πλάνο από κάμερα ασφαλείας

newsroom must

Χωρίς αμφιβολία, το ότι ένα τεράστιο πλοίο της Evergreen έχει μπλοκάρει την Διώρυγα του Σουέζ είναι η... κωμικοτραγική είδηση των τελευταίων ημερών. Από τη μία έχουν προκληθεί σοβαρά προβληματα στην παγκόσμια ναυσιπλοϊά, από την άλλ το γεγονός πως ένα πλοίο ''παγιδευτεί'' στο συγκεκριμένο σημείο έχει γίνει viral και meme σε όλα τα social media. 

Η Evergreen μαζί με τις αιγυπτιακές Αρχές προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα να αποκολλήσουν το πλοίο και να αποκατασταθεί η κίνηση στο κανάλι, αλλά πριν καν τελειώσει αυτό, ένα αυτοκίνητο φορτηγό της ίδιας εταιρείας φαίνεται πως είχε μπλοκάρει την κυκλοφορία σε δρόμο της Κίνας. Η είδηση έγινε γνωστή από το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο ''Weibo'', με πλάνα από κάμερες ασφαλείες να δείχνουν το φορτηγό σταματημένο μέσα στο δρόμο και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να προσπαθούν να περάσουν από το πλάι. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''China Times'', η εταιρεία Evergreen φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με το φορτηγό, και παρέχει μόνο υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών. Το φορτηγό, λογικά, πρέπει απλά να μετέφερε κάποιο container της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X