ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όλα όσα έγιναν στα #mma16

23:20

Ο Κωνσταντίνος Κουφός σε ένα μοναδικό φινάλε τραγουδά ένα medley των επιτυχιών του. 

23:10
Η Στέλλα Στυλιανού και ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου βραβεύουν την Ελένη Φουρέιρα και το ''Στο Θεό Με Πάει'' στην κατηγορία ''Video Clip της Χρονιάς''

23:05
Η Νατάσα Θεοδωρίδου
στη σκηνή για ''Ανήσυχο Καιρό'' και στη συνέχεια ''Αν Είχα Μείνει'', ντούετο με τον Γιώργο Παπαδόπουλο

23:00

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Νικόλας Ιωαννίδης βραβεύουν τον Βαγγέλη Κακουριώτη ως "Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς''. 

22:50
Ο Αντώνης Ρέμος μετά από μία ιδιαίτερη εισαγωγή για την Κύπρο, παραλαμβάνει το βραβείο του από την Άντρη Αναστασιάδη. Στη συνέχεια, τραγούδα το ρεφρέν του κομματιού ''Όλος Δικός Σου''.

22:45
Ο Τάσος Τρύφωνος ανακοινώνει τη βράβευση του Αντώνη Ρέμου

22:40
Οι Παπιγιόν και ο Hovig
τραγουδούν ένα medley - αφιέρωμα στον Αντώνη Ρέμο, λίγο πριν την Τιμητική Βράβευσή του

22:35
Βραβείο Deejay 93.5
δίνει η Έλενα Αποστόλου και ο Jimmy D, στους Delirium Elephants. 

22:30 

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Φανή Παπαμιχαήλ βραβεύουν τον Γιώργο Παπαδόπουλο, για δεύτερη χρονιά, "Καλύτερο Κύπριο Καλλιτέχνη"

22:17
Kωνσταντίνος Αργυρός στη σκηνή για το νέο του τραγούδι "Όσα Νιώθω" και το κοινό τραγουδά μαζί. 

22:10
Ο Απόστολος Παρέλλης και ο Μίλαν Τραϊκοβιτς στη σκηνή για να βραβεύσουν την «Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης». Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. 

22:05
H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα μας βάζει σε Χριστουγεννιάτικο mood με ένα Χριστουγεννιάτικο act σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. 

22:00
Ο Λάκης Γαβαλάς και η Νατάσα Αλεξάνδρου βραβεύουν το «Καλύτερο Συγκρότημα» . Νικητές, οι ΜΕΛΙSSES

21:55
Ο Ανδρέας Λέοντας τραγουδά το πρώτο του τραγούδι ,  «Πρώτος Ρόλο», που έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο, με special guest την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να περπατά στη σκηνή και τους χορευτές να την… κυνηγούν με φωτογραφικές μηχανές. 

21:50
Η Ραμόνα Φίλιπ και ο Γιάννης Αϊβάζης βραβεύουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην κατηγορία «Καλύτερος Άντρας Καλλιτέχνης» 

21:45
Ο Stan τραγουδά το νέο του χιτ, «Χτύπα» πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι, με τους χορευτές να κάθονται γύρω, και ξεσηκώνει το κοινό. 

21:40
Ήρθε η ώρα για την έκτη βράβευση της βραδιάς. Ο Πιέρος Σωτηρίου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στη σκηνή για το «Best Alternative». Νικητές οι Stavento, που όμως δεν μπορούσαν να παρευρεθούν γι’ αυτό και έστειλαν τις ευχαριστίες τους μέσω βίντεο.

21:35
Οι Minus One παίρνουν τη σκυτάλη στη σκηνή για μία φανταστική ροκ διασκευή του «Photograph», του Ed Sheeran. 

21:30
Η Χριστιάνα Αρτεμίου και η Αφροδίτη Δερματά, στη σκηνή για το βραβείο «Love FM». Νικήτρια η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου

21:25
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου… βάζει έναν Πάριο, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία ενώ στη συνέχεια, η Δέσποινα Ολυμπίου ανεβαίνει στη σκηνή για τραγουδήσουν μαζί ένα medley γνωστών επιτυχιών. 

21:20
Ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Αλεξία Αναστασίου αναλαμβάνουν να βραβεύσουν το Καλύτερο Κυπριακό Group. Νικητές οι Minus One

21:15
O Γιώργος Παπαδόπουλος τραγουδά «Όλοι Μου Λένε» με 8 χορευτές στη σκηνή. 

21:10
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Deejay 93.5 Κύπρος Καραβιώτης και Μαρία Κορτζιά στη σκηνή για τη δεύτερη βράβευση της βραδιάς:
Best Hip-Hop: A.M. Sniper και παρακολουθούμε το βίντεο που ετοίμασε ο A.M. Sniper για εμάς μιας και δεν μπορούσε να παρευρεθεί. 

21:05
Η Ξένια Κωνσταντινίδου και ο Μιχάλης Χρήστου βραβεύουν τον «Καλύτερο Στίχο – Ατάκα» και το βραβείο παίρνει ο Κωνσταντίνος Κουφός για το «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα» 

21:00
Η Κατερίνα Στικούδη και η Naya στη σκηνή για μια super hot εμφάνιση, τραγουδούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Στικούδη, το «Οξυγόνο» και ανεβάζουν τις θερμοκρασίες στα ύψη. 

20:50
Ώρα για την πρώτη βράβευση, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο Thomas G:Son και η Άντρη Καραντώνη στη σκηνή για την κατηγορία Best Song. Νικητής ο Stan και το τραγούδι «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει»

20:40
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανεβαίνει στη σκηνή και προκαλεί τον απόλυτο «πανικό» με τις θαυμάστριες του να του εκφράζουν την αγάπη τους. Ο pop τραγουδιστής παρουσιάζει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο του τραγούδι, το «Γυρίζω Σελίδα». Ένα φανταστικό κομμάτι δια χειρός Χρήστου Μάστορα (του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES).


20:30
Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς και Έβελυν Καζαντζόγλου ανεβαίνουν στη σκηνή. 

Έφτασε η μεγάλη στιγμή. Τα MAD Music Awards Cyprus by Cytamobile Vodafone επέστρεψαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για στιγμές που σίγουρα θα συζητηθούν.

Το opening με τον DJ Pitsi και την Animado μας βάζει στο mood. Το απόλυτο club hit της χρονιάς, το «Mi Amor»,  μας ξεσηκώνει, με τους χορευτές να δίνουν ρέστα σε ακόμα ένα φανταστικό opening.

Έτοιμοι; 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X