ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όλα όσα έγιναν στα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD Music Awards!

(Slide left για τις τελευταίες φώτο)

Ήταν όντως η απόλυτη συναυλία της χρονιάς. Βραβεύσεις, χορός, τραγούδι και διασκέδαση, στα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD Music Awards. Η πρώτη μας φορά, ήταν μοναδική!

23:05: ''Έκρηξη'' κονφετί με το τέλος της εμφάνισής τους. 

23:00: Οι Boys and Noise και ο OGE στη σκηνή για μια ''Ταινία Φαντασίας''. Οι θαυμάστριες τους, όπως ήταν αναμενόμενο, ταρακύνησαν το στάδιο με τις ζητοκραυγές τους.

22:58: Ακόμα μία έκπληξη! Ο Θέμης ανέβηκε στη σκηνή και κάλεσε την Έβελυν για να παραδώσουν Πλατινένιο Δίσκο στον Stan για τις πωλήσεις του δίσκου του στην Κύπρο. 

22:53: Ο Stan στον θρόνο του και οι...γυναίκες του σε ένα περιστρεφόμενο σκηνικό όσο τραγουδά το ''Με Στεναχωρεί''. Ακολούθησε το ''Δεν Σου Ανήκω'' και ο Stan περπάτησε στην πασαρέλα πριν καθήσει στην άκρη, στα σκαλιά για να κάνει παιχνίδι με τον κόσμο.

22:48: Ο Doody και οι χορευτές του περπατούν στην πασαρέλα τραγουδώντας. Ο νεαρός τραγουδιστής αποδείχτηκε και ικανός χορευτής αφού δεν ξεχώρισε και πολύ από αυτούς που τον πλαισίωναν. 

22:40: O A.M. Sniper ξεσήκωσε το κοινό με τα χιτ του, όσο οι χορευτές ''όργωσαν'' τη σκηνή με τα hoverboards τους. Βεγγαλικά συνόδευσαν την εμφάνιση του ενώ ο κόσμος τον αποθέωσε. 

22:33: Μια... ''Ρουβίτσα'' ακινητοποιήσε τον μεγάλο τραγουδιστή κατά το ''Σπάσε τον Χρόνο'', εκφράζοντας έτσι την τεράστια αγάπη της. 

22:32: Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς, στο μικρόφωνο για το δικό του medley επιτυχιών. ''Φίλα Με'' και ο κόσμος παραλήρησε. Βεγγαλικά άναψαν στη σκηνή και το κλίμα έγινε πραγματικά μαγικό!

22:27: Η Μελίνα Ασλανίδου είναι επάξια η ''Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς''. Με υπόκρουση το ''Καλοκαίρι, Αγκαλιά Μου'' η Μελίνα παρέλαβε το βραβείο της.

22:22: Επόμενο βραβείο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ο ''Κύπριος Καλλιτέχνης της Χρονιάς''. 

22:17: Οι Onirama παρέλαβαν το βραβείο τους και τραγούδησαν ''World Party'' a capella στη σκηνή.

22:13: ''Καλύτερο Συγκρότημα της Χρονιάς'' δια χειρός Λούη Πατσαλίδη και Τζώρτζιας Παναγή.  

22:10: Ο Jimmy D και η Κρίστη Παπαδοπούλου πήραν τα μικρόφωνα για το βραβείο ''Deejay 93.5''. O A.M. Sniper ξανά στη σκηνή για το βραβείο του. 

22:06: Η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μαρίνος Κόνσολος στη σκηνή για το βραβείο Love FM. To βραβείο απονεμήθηκε στη Demy που πέρασε από την αρένα για να το παραλάβει, όσο το ''Εμείς'' έπαιζε δυνατά. Και επίσημα η... ''τραγουδίστρια της αγάπης'', η Demy ευχαρίστησε τον κόσμο για το ''πρώτο βραβείο στην Κύπρο''. 

21:58: Το βραβείο για τα 25 χρόνια καριέρας, απονεμήθηκε στον Σάκη Ρουβά από τη μητέρα του, Μαρία Πανάρετου. Ο Σάκης υποκλίθηκε στην παρουσία της πριν του περάσει το βραβείο. Σε μια συγκινητική στιγμή, μάνα και γιος τραγούδησαν a capella το ''Μαργαρίτα Μαγιοπούλα'' και ο κόσμος τους χειροκρότησε ενθουσιασμένος.

21:55: Στην οθόνη το βίντεο - αφιέρωμα στον Σάκη Ρουβά, λίγο πριν παραλάβει το βραβείο του. 

21:52: Ο Θέμης Γεωργαντάς προμηνύει το τι θα ακολουθήσει. Ο Stan, οι Boys and Noise και ο Σάκης Ρουβάς έρχονται σύντομα. Προς το παρόν, ο Τάσος Τρύφωνος πήρε τη σκυτάλη για το τιμητικό βραβείο ''Lifetime Achievement''. 

21:45: Ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε λεπτό. Οι Onirama στη σκηνή σε ένα medley επιτυχιών. Αρχή έκαναν με το ''Όλα Εσύ Μου Τα 'μαθες'' και το πάρτι δεν σταματά. ''Τι Είναι Αγάπη'' και άσπρα μπαλόνια γέμισαν τη σκηνή. Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης μας προσκάλεσε σε ένα ανεπανάληπτο...''World Party''. Στο τέλος του medley ο Θοδωρής παρέλαβε ένα μπαλόνι από τον χορευτή και το άφησε να πετάξει.

21:40: Ο Στέλιος Λεγάκης, περιτρυγιρισμένος απο χορευτές που ξαπλώνουν κάτω για την έναρξή του και μια μπαλαρίνα, δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα για χάρη του ''Σου Ξεδιπλώνω τη Ψυχή Μου''. 

21:32: Ένα κόκκινο σεντόνι έπεσε και αποκάλυψε την υπέροχη Demy. Η Demy μας τραγούδησε ''Η Αλήθεια Μοιάζει Ψέμα'' και έδωσε ρέστα μαζί με τους χορευτές που την πλαισίωναν.

21:28: Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και... ''Καλύτερο Video Clip της Χρονιάς''. ''Party Sleep Repeat'' από Ελένη Φουρέιρα, είναι το video clip της χρονιάς. Η σέξι τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο μέσω video recording αφού δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην Κύπρο για τη μεγάλη βραδιά.

21:22: Ήρθε η ώρα για τον ''Εναλλακτικό Καλλιτέχνη της Χρονιάς''. Ο δικός μας Α.Μ Sniper που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία με το single ''Bus Pass'', παρέλαβε το βραβείο του.

21:18: Ο Ηρόδοτος Μηλτιάδους και η Βασιλική Χατζηαδάμου έδωσαν βραβρείο στον ''Νέο Καλλιτέχνη της Χρονιάς'', στους Boys and Noise. Ο κόσμος παραληρεί στο άκουσμα του αγαπημένου τους συγκροτήματος όσο εκείνοι πέρασαν από το κοινό για να ανέβουν στη σκηνή. ''Η αγάπη μπορεί'' φωνάζουν οι Boys and Noise και αφιέρωσε το βραβείο στον κόσμο που τους ψήφισε.

21:14: Ο Λόρδος Somersby και η Γαβριέλλα Χριστοδούλου, στη σκηνή, για το ''Καλύτερο Κυπριακό Συγκρότημα''. Οι αγαπημένοι μας Παπιγιόν παρέλαβαν το βραβείο τους και ο κόσμος τους καταχειροκρότησε.

21:11: Ο Σάκης Ρουβάς πέρασε από τον κόσμο της αρένας και ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του. Ο κόσμος, όπως ήταν φυσικό, τον αποθέωσε.

21:08: Ο Χρύσανθος Τσουρούλης και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης στη σκηνή για να βραβεύσουν τον ''Άντρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς''.

21:02: Η σέξι Courtney και οι δικοί μας Παπιγιόν σε ένα εκρηκτικό ντουέτο. ''Πες Μου Γιατί'' από Παπιγιόν, ''Love Don't Let Me Go'' από Courtney, σε ένα μοναδικό remix που θα ακουστεί δυνατά και θα συζητηθεί.

20:58: Η Μελίνα Ασλανίδου με την υπέροχη φωνή της μας τραγουδά ''Να Με Δικαιολογήσεις'' και μας παρασύρει. Οι χορευτές εντυπωσιάζουν ''παίζοντας'' με το τραπέζι, όσο η Μελίνα περπατά στην πασαρέλα.

20:55: Γιώργος Παπαδόπουλος, ''Να Να Να'' και συνεχίζουμε δυναμικά.

20:53: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ...τα ''έσπασε'' στη σκηνή με το ''Σπάστα'' και ξεσήκωσε το κοινό.

20:48: ''Τετάρτη Βράδυ'' από Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Παπαδόπουλο. Οι δυο ερμηνευτές ένωσαν τις φωνές τους σε μια ιδιαίτερη εκδοχή του γνωστού χιτ, και προκαλούν ρήγος. Καθισμένοι σε αντίθετες πλευρές ενός τραπεζιού, έδωσαν άλλη αίσθηση στο αγαπημένο τραγούδι.

20:47: Οι παρουσιαστές μας on stage. 

20:43: Σαράντα χορευτές σε μια ''εκρηκτική'' εμφάνιση, σημαίνουν την αρχή της απόλυτης συναυλία της χρονιάς.

20:38: Lights, music, action! Η Χάρις Σάββα, νικήτρια του διαγωνισμού ''Get on Stage'', ''έλαμψε'' τραγουδώντας ''Chandelier'' και μας αποστομώνει με την φανταστική φωνή της.

20: 00: O Θέμης Γεωγαντάς και η Έβελυν Καζαντζόγλου, οι παρουσιαστές της βραδιάς, περνούν από το κόκκινο χαλί. 

19:20: O Livin R στα decks. Το.. pre-party των πρώτων Cytamobile Vodafone MAD Music Awards απαιτεί τον καλύτερο DJ. Λίγο πριν ξεκινήσει η απόλυτη συναυλία της χρονιάς, ο Livin R ανέλαβε να ξεσηκώσει τον κόσμο, σαν προθέρμανση για το τι θα ακολουθήσει. Όσο ο κόσμος γέμιζε σιγά-σιγά την αρένα και τις κερκίδες, οι μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες και ανεβαστικά remixes έπαιζαν δυνατά.

 Δείτε επίσης: 

Η μεγάλη βραδιά σε ένα βίντεο 11 λεπτών!

και 

Όλους όσοι έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X