ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Όλα όσα έγιναν στο Super Bowl 50

Ήρθε και έφυγε το Super Bowl 50 και μας άφησε πίσω ένα half time show αρκετά ήρεμο σε σχέση με τα προηγούμενα. 

Ο Chris Martin ξεκίνησε να τραγουδά από το γήπεδο, ανάμεσα στον κόσμο που έτρεχε να πάρει τη θέση του στην αρένα, πριν ανέβει στη σκηνή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Coldplay. Σε μια σκηνή γεμάτη έντονα χρώματα, και με χορευτές να κρατούν τεράστια λουλούδια πίσω από το κοινό, το συγκρότημα τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. 

Η έκπληξη όμως ήταν άλλη. Ο Bruno Mars ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους χορευτές του, και τον Mark Ronson στα decks, για μια φανταστική παρουσίαση του ''Uptown Funk'' και κάπου στα μισά του τραγουδιού, η Beyonce εμφανίστηκε στο γήπεδο, πίσω από τον κόσμο της αρένας, μαζί με τις δικές της χορεύτριες, τραγουδώντας και χορεύοντας το νέο της single ''Formation''. 

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή για ένα... dance-off με τον Bruno Mars πριν τραγουδήσουν οι δυο τους, μαζί με τον Chris Martin, το υπόλοιπο του ''Uptown Funk''. 

To ημίχρονο έκλεισε ο Martin, στο πιάνο, τραγουδώντας το ''Clocks'' με ένα μοντάζ να δείχνει παλαιότερα half time shows μιας και το φετινό ήταν το πεντηκοστό και εορταστικό Super Bowl. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το ημίχρονο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coldplay  |  Beyonce  |  Bruno Mars  |  Superbowl  |  Halftime show  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση