ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όλα όσα έγιναν στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

O Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής τους πριγκίπισσας, της μικρής Ελένης, στην παρουσία 350 καλεσμένων. Ο γάμος πραγματοποιηθηκε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με κκουμπάρους του ζευγαριού να είναι ο Κώστας Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Γιάννης Παπαλέκας (ιδιοκτήτης του Nammos).

Η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε λευκό εξώπλατο νυφικό με λεπτό τιραντάκι, με το V τονίζε το στήθος της, ενώ το εμπλούτισε με μακρύ πέπλο. Σχεδίασε μόνη της το νυφικό καταφέρνοντας να πετύχει αυτό που είχε στο μυαλό της για τη σημαντική μέρα μετά από 12 διαφορετικά σχέδια. Το updo στα μαλλιά της, τα κρεμαστά σκουλαρίκια και το φυσικό μακιγιάζ μας θύμισαν πριγκίπισσα. Ο διάσημος τραγουδιστής επέλεξε κλασική εμφάνιση με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Η βραδιά ξεκίνησε και το νιόπαντρο ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου». Το ζευγάρι επιμελήθηκε προσωπικά πολλές από τις λεπτομέρειες της τελετής, για να έχουν το αποτέλεσμα έτσι όπως το είχαν φανταστεί οι ίδιοι. Τον χώρο "έντυναν" λευκά μπαλόνια και φαναράκια που φωτίζαν τον χώρο, ενώ η πρόσβαση στους καλεσμένους έγινε με βάρκα.

Οι καλεσμένοι 
Η λίστα των καλεσμένων περιλάμβανε μεταξύ άλλων τη Μαριάννα Λάτση, τον Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Επίσης καλεσμένοι ήταν γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae». Το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Η έκπληξη
Η πιο μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Eros Ramazzotti, ο οποίος φιλοξενείται στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή ρομαντική νότα με τη φωνή του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Φαγητό 
Το μενού της δεξίωσης επιμεληθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ενώ ο διάσημος σεφ Nusret έκανε κάποια από τα μαγικά του την ώρα του ψησίματος. 

Δείτε τις φωτογραφίες.




NEWS: Τελευταία Ενημέρωση