ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όλα όσα είδαμε στο ένατο live του Star Κύπρος

Ένα όμορφο live είδαμε να ολοκληρώνεται σήμερα με πολύ κέφι διασκέδαση και λίγο πιο χαλαρή διάθεση αφού δεν θα υπήρχε αποχώρησε. Ο λόγος, η οικιοθελής αποχώρηση της Έλενας Μωυσή στο προηγούμενο live.

  • Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου καλωσόρισε τον κόσμο φορώντας ένα εντυπωσιακό σκούρο μπλέ βελούδινο φόρεμα δημιουργία του Gregory Morfi με τα καλλίγραμμα πόδια της να φαίνονται, γι’αυτό και δέχτηκε πολύ κολακευτικά σχόλια από τα tweets του κόσμου που είδαμε να διαβάζει η Μαρία Κορτζιά,
  • Οι διαγωνιζόμενες σήμερα ξεκίνησαν με την πρώτη δοκιμασία όπου βρέθηκαν σε καταστήματα και έπρεπε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 3 λεπτών να δημιουργήσουν looks και αργότερα να κριθούν για αυτά που επέλεξαν. Τα κορίτσια ήταν χωρισμένα σε ομάδες που έπρεπε να δημιουργήσουν 4 διαφορετικά looks, glamorous,streetstyle,casual και androgynous. Κάποιες τα κατάφεραν παίρνοντας πολύ καλές κριτικές και κάποιες όχι.
  • Η δεύτερη δοκιμασία ήταν η πασαρέλα που αυτή την φορά περιλάμβανε και μια έκπληξη. Τα κορίτσια περπάτησαν με την μουσική υπόκρουση και τις φωνές της Δέσποινα Όλυμπίου και του Kωνσταντίνου Χριστοφόρου. Φόρεσαν δημιουργίες της Άννας Μονογιού και Τότας Πατσαλίδου.
  • Η τρίτη δοκιμασία ήταν η φωτογράφηση. Αυτή την φορά το θέμα της ήταν "Ο θάνατος και η αναγέννηση της φύσης" και όλες οι δημιουργίες που φόρεσαν τα κορίτσια ήταν από ανακυκλώσιμα υλικά. Χρησιμοποιήθηκαν 1800 πλαστικές μπουκάλες για να δημιουργηθούν τα φορέματα. Όλα αυτά κάτω από της οδηγίες της φωτογράφου Έλενα Παρασκευά που φωτογράφισε τα κορίτσια σε φυσικά τοπία.
  • Το κέφι άναψε με το μουσικό πρόγραμμα που ανέλαβαν ο Χριστοφόρου και η Δ.Ολυμπίου που ξεσήκωσαν το κοινό, αλλά και τους κριτές που σηκώθηκαν όλοι και χόρευαν. Ο Λάκης Γαβαλάς μας χάρισε το ζεμπέκικο του και η Μαρία Κορτζία χόρευε χασάπικο με τα κορίτσια backstage.
  • Οι κριτές έβαζαν σχετικά ψηλές βαθμολογίες αφόυ όπως σχολίασαν και οι ίδιοι τα κορίτσια έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και αξίζουν που βρίσκονται τόσο κοντά στον τελικό.
  • To live έκλεισε με την Κωνσταντίνα να ανακοινώνει την απόφαση της επιτροπής για αυτό το live που έλεγε πως σε αυτό το live δεν θα αποχωρήσει καμία διαγωνιζόμενη. Οι ψήφοι του κοινού αλλά και των κριτών θα υπολογιστούν μαζί με τις βαθμολογίες του ημιτελικού που θα είναι την άλλη Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 10. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση