ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Όλα όσα εξομολογείται ο πρώην της Παπαρίζου

Έζησαν μαζί ένα θυελλώδη έρωτα για δώδεκα χρόνια ο οποίος έμελε να τελειώσει άδοξα και όπως φαίνεται θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η κοινή τους επαγγελματική πορεία αλλά και ζωή έφερε φθορά στο ζευγάρι και ο χωρισμός τους  τάραξε την ελληνική showbiz.

Με διαφορετικούς δρόμους τώρα και οι δύο προχωράνε στη ζωή.

Ο λόγος για το πρώην ζευγάρι Τόνι Μαυρίδη και Έλενα Παπαρίζου. Ο πρώην της τραγουδίστριας μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του για τον χωρισμό τους αλλά και για την κατάθλιψη που πέρασε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο ο Τόνι Μαυρίδης παρακολουθεί την επαγγελματική πορεία της πρώην του ο ίδιος απάντησε: «Δεν παρακολουθώ την πορεία της Έλενας. Έχω σταματήσει από το 2008 και μετά. Είχα περάσει μια μεγάλη περίοδο κατάθλιψης. Έτσι πήρα και τα περιττά κιλά».

Όσο για τον χωρισμό του αποκάλυψε τα εξής: «Η απόφαση ήταν από κοινού. Δεν έπαθα ερωτική απογοήτευση, απλώς έχασα τη συνήθειά μου. Όταν ξυπνάς μόνος στο σπίτι σκέφτηκα: “Και τώρα”, μεγάλο πράγμα η συνήθεια».

Μεταξύ άλλων ο Τόνι Μαυρίδης μίλησε και για τη νέα σχέση της Έλενας Παπαρίζου λέγοντας τα εξής: «Χαίρομαι πολύ. Τι είμαι; Η Χατζίδου να της εύχομαι “Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα”; Αλίμονο! Περάσαμε μαζί τόσα, ο καθένας μας έχει κάνει βήματα μπροστά. Ο κύκλος μου με την Έλενα έχει κλείσει».

Ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου αποκάλυψε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας  συνεργασίας μαζί της στο εγγύς μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση