ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Ο Joe Biden δέχτηκε επίθεση από τζίτζικα.

Το πρώτο ταξίδι στην Ευρώπη μετά και την εκλογή του πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, ωστόσο πριν την αναχώρησή του από την Αμερική αντιμετώπισε ένα μικρό «πρόβλημα».

Ο ίδιος, αν και αναμένεται να έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, στο οποίο θα πρέπει να συζητηθούν πολλά και σοβαρά θέματα, όπως η «σχέση» της Αμερικής με την Βρετανία, αλλά και οι σχέσεις της Ρωσίας και Κίνας με την ίδια, δεν χάνει το χιούμορ του.

Έτσι, καθοδόν προς το Λονδίνο από το αεροδρόμιο, στην Αμερική, και την αεροπορική βάση Andrews στο Maryland, περπατώντας και ενώ συνομιλούσε με κάποιους στρατιωτικούς συνοδούς, «δέχτηκε επίθεση» από ένα τζίτζικα. Κάτι λογικό, αφού τα έντομα έχουν προκαλέσει μικρή αναστάτωση στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Πλανητάρχης, προσπάθησε να είναι όσο πιο άνετος γίνεται, διώχνοντας τον μικρό εισβολέα από το λαιμό του και σχολιάζοντας στους δημοσιογράφους αστειευόμενος, «Προσέξτε τα τζιτζίκια. Εμένα μου επιτέθηκε ένα».

Αναγκάζοντάς μας να παρατηρήσουμε ότι τις τελευταίες μέρες, οι πολιτικοί αρχηγοί των κρατών –όπως το χαστούκι στον Emmanuel Macron πριν λίγες μέρες, καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορα ευτράπελα στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ