ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Φουρέιρα στην Eurovision 2019!

Μετά την περσινή σαρωτική της εμφάνιση και την μεγάλη επιτυχία που συνεχίζει να κάνει στο εξωτερικό, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision για να ξεσηκώσει το κοινό για άλλη μια χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πρόταση-έκπληξη στην Φουρέιρα για την φετινή Εurovision

Όπως μετέφερε μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στο Τελ Αβίβ και θα εμφανιστεί στο stage του διαγωνισμού την μεγάλη βραδιά του τελικού, με τους υπεύθυνους να έχουν σκεφτεί κάτι ιδιαίτερο. 

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ''Οι νικητές από τα προηγούμενα χρόνια θα συνεργαστούν επί σκηνής. Θα μου πείτε η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι νικήτρια, αλλά ο άνθρωπος που μου έδωσε όλο το ρεπορτάζ μου είπε πως την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια γιατί κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. Το πιθανότερο ταίρι επί σκηνής αυτή τη στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα, είναι ο Σουηδός νικητής Mans Zemerlow. Ο ένας θα πει το τραγούδι του άλλου. Η Ελένη Φουρέιρα θα πει το τραγούδι που κέρδισε το 2015 και ο Σουηδός καλλιτέχνης θα πει το Fuego. Θα γίνει σαν σκυταλοδρομία θα λέει ο ένας το τραγούδι του άλλου και θα μετά θα βγαίνει το επόμενο ντουέτο. Το επικρατέστερο ταίρι της Ελένη είναι εκείνος και η απόφαση έχει παρθεί εδώ και ένα μήνα''.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση