ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όλες οι πληροφορίες για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες.

newsroom must

Όλος ο κόσμος αναμένει την κηδεία του μακροβιότερου βασιλικού συζύγου στα χρονικά της Βρετανικής Μοναρχίας, πρίγκιπα Φίλιππου και Δούκα του Εδιμβούργου.

Οι πληροφορίες της τελετής δημοσιοποιήθηκαν σύμφωνα με τον βασιλικό ρεπόρτερ Omid Scobie, η λίστα παραμένει στα 30 άτομα λόγω των περιορισμών του κορονοϊού ενώ η τελετή θα λάβει χώρα στις 3 μ.μ. στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Ταυτόχρονα το Παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα συλλυπητήρια μηνύματά του «Η αυτού μεγαλειότης και η βασιλική οικογένεια είναι ευγνώμονες για όλα τα μηνύματα με τα συλλυπητήρια από όλο τον κόσμο και είναι τόσο συγκινημένοι που βλέπουν και ακούν τόσους ανθρώπους να μοιράζονται τρυφερές αναμνήσεις με τον Δούκα προς τιμήν της ζωής του. Οι αφιερώσεις που έλαβαν από μικρούς και μεγάλους είναι μια αληθινή μαρτυρία της αξιέπαινης ζωής και των διαρκών προσπαθειών της Αυτού Μεγαλειότητος»

Διαδικασία:

Το πρωινό της κηδείας η σωρός του πρίγκιπα Φιλίππου θα μεταφερθεί στο ιδιωτικό παρεκκλήσι προς το Inner Hall( 4 ώρες πριν την τελετή) και θα μεταβεί κατά τις 2.41μμ από την Κρατική Είσοδο του Κάστρου.

Το φέρετρο θα ακολουθήσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κάποιοι από το προσωπικό που βρισκόταν κοντά στον Φίλιππο. Στην ακολουθία δεν θα συμμετέχουν η δούκισσα Camilla, η Δούκισσα Catherine, η πριγκίπισα Eugenie και ο σύζυγός της, η πριγκίπισσα Beatrice και ο σύζυγός της, η Zara και Mike Tindall όπως ούτε και τα παιδιά του William και της Kate.

Ενδυμασία:

Όλοι οι άνδρες της βασιλικής οικογένειας θα φορέσουν τα πρωινά τους κοστούμια, ενώ οι γυναίκες θα ντυθούν με φορέματα για πρωινή περίσταση.

Harry και William:

Τα τέσσερα παιδιά του Δούκα του Εδιμβούργου θα περπατήσουν δίπλα στο φέρετρο του στην κηδεία του το Σάββατο. Οι πρίγκιπες Charles, ο Andrew, ο Edward και η Πριγκίπισσα Άννα, καθώς και οι εγγονοί του Πρίγκιπες William και Ηarry, θα περπατήσουν μαζί με το Land Rover Defender μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Το ίδιο θα κάνει και ο Peter Philis (ξάδελφος των εγγονών Windsor). Κατά την διάρκεια της τελετής οι δύο (Harry & William) θα καθίσουν χωριστά, ο William δίπλα στον Peter και ο Harry δίπλα στον Λόρδο του Snowdon.

Η τελετή:

Μια μικρή χορωδία 4 ατόμων θα ψάλει μουσική (επιλεγμένη ήδη από τον Φίλιππο), οι καλεσμένοι πρόκειται να φορούν μάσκες έτσι ώστε να ακολουθηθούν όλες οι υγειονομικές γραμμές. Ακόμα, τους έχει ζητηθεί να μην τραγουδάνε για τον ίδιο λόγο.

Οι λειτουργοί της 50λεπτης τελετής θα είναι όπως αναμενόταν ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury και ο πρύτανης του Windsor.

Η τελετή θα προβληθεί και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση