ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όλες οι Πρώτες Κυρίες και η... ''glamorous'' Περιστέρα Μπαζιάνα

Μετά την ομιλία του στο Βερολίνο, στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Παρίσι όπου συμμετείχε στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην γαλλική πρωτεύουσα απευθείας από το Βερολίνο, και συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, πήγε σε δείπνο που παραθέτει ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων από όλη την υφήλιο. Το δείπνο έγινε στο φημισμένο Μουσείο Ορσέ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Τρονιέ.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Μεταξύ των προσκεκλημένων (85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική προεδρία) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. Μαζί με τους ηγέτες ήταν και οι σύζυγοί τους, με τη Daily Mail να κάνει εκτενές ρεπορτάζ για τις παρουσίες των "πρώτων κυριών" και τη Μπέττυ Μπαζιάνα να αποσπά τα θετικότερα σχόλια.

Το σχόλιο της Daily Mail: "Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν εντυπωσιακή (αγγλ. glamorous) με το κομψό πορφυρό βελούδινο φόρεμά της με την «πάνελ δαντέλα» πάνω από το γόνατο.

Η Μελάνια Τραμπ με μαυρόασπρο κομψό tuxedo με την Εμινέ Ερντογάν, σύζυγο του Τούρκου πρωθυπουργού και τους συζύγους τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Daily Mail ξεκινά σχολιάζοντας την σύζυγο του οικοδεσπότη, Εμανουέλ Μακρόν. Για την Μπριζίτ Τρονιέ, ο αρθρογράφος τονίζει πως ήταν “τέλεια” και πλήρως εναρμονισμένη με τον σύζυγό της, επιλέγοντας ένα βαθύ μπλε φόρεμα και τζάκετ, ενώ στο τέλος  “πρωταθλήτρια” ανακηρύσσει την Μελάνια Τραμπ, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του δημοσιεύματος, η οποία επέλεξε ένα εξαιρετικό “ανδρόγυνο” στυλ, φορώντας ένα σμόκιν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X