ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

'Ολγα Πολίτου και Μαρία Κορτζία περπατούν για ένα σκοπό

Το Beautiful People ενισχύει και στηρίζει τον σύνδεσμο ''Μωρά Θαύματα'' προσφέροντας €5.000 μέσα από το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show. Δέκα επώνυμες κυρίες, θα φορέσουν μαγιό και καφτάνια, με την υπογραφή της επιτυχημένης σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου Ocean Blue, προκειμένου να ανέβουν στην πασαρέλα του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φιλανθρωπικού fashion show. Με αφορμή αυτό  η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Σόλια Κυπριανού που είναι δύο απο τις επώνυμες που θα συμμετέχουν μας μίλησαν για τα συναισθήματα τους για την συμμετοχή τους στο show.

H Όλγα Πολίτου μας μίλησε για τα συναισθήματα της για την συμμετοχή της στο show και είπε : " Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω το περιοδικό Beautiful People που με επέλεξε ανάμεσα σε άλλες εννιά κυρίες  για να συνεισφέρω περπατώντας στην πασαρέλα για αυτό τον φιλανθρωπικό σκοπό. Από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκα την πρόσκληση γιατί θεωρώ μεγάλη τιμή και χρέος μου να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα». Όντας και ‘γώ μητέρα δύο κοριτσιών είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με παιδιά πόσο μάλλον νεογνά που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα με το που έρθουν σε αυτό τον κόσμο. Εύχομαι αυτή η πρωτοβουλία που ανέλαβε το Beautiful People να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να βλέπουμε και άλλες γυναίκες να βοηθούν με την σειρά τους.Η αγάπη μας για αυτά τα μωρά θαύματα δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στα συναισθήματα μας αλλά και στην προσφορά μας!

Η Μαρία Κορτζιά αυτή την φορά θα περπατήσει στην πασαρέλα για ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Και αυτό την κάνει πολύ χαρούμενη και μας λέει πως « Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω ως guest σε αυτό το φιλανθρωπικό show προσφέροντας στα  «Μωρά Θαύματα». Με αυτό τον τρόπο θα μπορώ να στηρίξω και εγώ την όλη προσπάθεια αλλά και να προσφέρω ταυτόχρονα στα μωράκια αυτά που το χρειάζονται. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ σωστός τρόπος με θέμα την μόδα ώστε να μαζευτούν 5,000 ευρώ και να δοθούν στο ίδρυμα. Έτσι και εγώ με την σειρά μου θέλω να συγχαρώ όσους είχαν την αρχική αυτή ιδέα αλλά και όσους βοηθούν στην οργάνωση ώστε να γίνει εφικτή αυτή η προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας» .

 Το charity show, που θα ενώσει τη φιλανθρωπία με τη μόδα, θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενώ ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των €10 στα γραφεία του Ομίλου SPP Media (τηλ. 22472472).

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση