ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Ολίβια Κωνσταντινίδη: Ένα post γεμάτο αλήθειες

Η Κύπρια Influencer μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Κατα καιρούς, η Ολίβια Κωνσταντινίδη, εκφράζει τη δική της αλήθεια μέσω του προσωπικού της λογαρισμού στο Instagram. Στο παρελθόν είχε δηλώσει: "Ξεκίνησα το modeling όταν ήμουν 14 ετών και πάντα άκουγα πως το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο, για το λίπος, για τα κιλά, ότι πρέπει να γυμναστώ, ευτυχώς όμως έχω την γιαγιά μου που πάντα έλεγε να σεβόμαστε τον εαυτό μας, πράγμα το οποίο είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όσο μεγάλωνα, ερχόντουσαν περισσότερα σχόλια, face to face όμως, στα social media δεν είχα τόσο αρνητικά σχόλια. Όσο μεγάλωνα, καταλάβαινα ότι πρέπει να νιώθουμε εντάξει με το σώμα μας και να μην ακούμε κανένα άλλο και γι΄αυτό έκανε εκείνο το post γιατί είχα ακούσει και πρόσφατα κάτι σχόλια για τις κοπέλες όπως εμένα".

Την παραπάνω δήλωση έρχεται να ενισχύσει η τελευταία της ανάρτηση σχετικά με το body shaming και την τάση ωραιοποίησης των πάντων που υπάρχει στο χώρο των social media. Συγκεκριμένα στην φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια σε μια πόζα που διαγράφεται πλήρως το καλλίγραμο κορμί της αλλά και σε μια άλλη που γέρνει προς τα εμπρός και διαγράφονται οι τυχών ατέλειες που θα μπορούσε να έχει ο καθένας σε αυτή τη στάση.

Με αυτή της την κίνηση προσπαθεί να εξηγήσει ότι όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και αναφερόμενη στη χώρα της, την Κύπρο γράφει: "Η παγκόσμια έλλειψη ρεαλιστικών προτύπων και αλλαγών είναι απαραίτητη. Αυτό ισχύει ειδικά για τη χώρα καταγωγής μου, την Κύπρο".

Στην ανάρτηση αυτή προέβη λόγω των μηνυμάτων που δέχεται στα social media με κορίτσια που προσπαθούν να αλλάξουν το σώμα τους, τους εξηγεί όμως ότι οφείλουν να το κάνουν για τους εαυτούς του και όχι για να αρέσουν στους άλλους, ενθυμούμενη την δική της εμπειρία όταν πρωτοάρχισε το μόντελινγκ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Constantinides (@oliviacg)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση