ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όλοι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του MTN Madwalk

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι το MTN Madwalk 2017 και ο παλμός της κυπριακής μόδας και της μουσικής έχει αρχίσει να χτυπά δυνατά! Στις 30 Μαΐου, στο περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης ένα show διεθνών προδιαγραφών θα έρθει να συζητηθεί, όπου 8 Κύπριοι σχεδιαστές και μια boutique θα παρουσιάσουν τις νέες κολεξιόν τους σε ένα διαφορετικό Madwalk, από αυτά που παρακολουθήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Το φετινό MTN Madwalk θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, με μια πασαρέλα 25 μέτρων, αλλά και περισσότερων από δύο χιλιάδες κόσμου στις κερκίδες. Τη φαντασμαγορική βραδιά υπογράφουν καλλιτεχνικά οι Φωκάς Ευαγγελινός και Κώστας Καπετανίδης, ενώ στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Έβελυν Καζαντζόγλου, οι οποίοι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στη σκηνή.

ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα κάνει μια δυναμική εμφάνιση στο φετινό MTN Madwalk. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής με τις δεκάδες επιτυχίες, φέτος έχει τραβήξει τα βλέμματα και ως κριτής στο «X-Factor 2» και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από αυτή την τηλεοπτική του παρουσία.
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα είναι εκεί για ένα φανταστικό σόου που θα μας ξεσηκώσει τους πάντες. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από το «Survivor», θα παρουσιαστεί πρώτη φορά on stage μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης έρχεται ξανά στην Κύπρο για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο MTN Madwalk, με μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Το αγόρι «φαινόμενο» που προκαλεί χαμό σε κάθε του εμφάνιση θα ξεσηκώσει τους πάντες, τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες.
Ο Hovig, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, έρχεται στο MTN Madwalk, σε μια εμφάνιση διαφορετική από ότι τον έχουμε συνηθίσει.
Μετά την περσινή της εμφάνιση που «έσπασε» το Youtube, με 100.000 views, η πανέμορφη Josephine θα δώσει και φέτος το «παρών» της στη σκηνή του MTN Madwalk με μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.
Και η Ήβη Αδάμου, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αυτό τον καιρό», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ετοιμάζεται για το MTN Madwalk και υπόσχεται μια ανατρεπτική εμφάνιση με πολλές εκπλήξεις.
Το group των επιτυχίων, οι Otherview ετοιμάζονται για το 4ο MTN Madwalk, καθώς θα ανέβουν επι σκηνής και θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις επιτυχίες τους.  Η Έλενα Τσαγκρινού, με την sexy εμφάνισή της θα ξεσηκώσει τους πάντες, ενώ ανυπομονούν να την δουν απο κοντά οι Κύπριοι θαυμαστές της.
Η Χάρις Σάββα, το νέο pop icon που ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό, θα βρίσκεται στο MTN Madwalk και φυσικά πρόκειται να μας απογειώσει με τις μουσικές της. Η Κύπρια τραγουδίστρια, έδωσε το «παρών» στο περσινό Madwalk και επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να μας ξεσηκώσει.
Επίσης στη σκηνή θα δούμε τη Βαλάντω Τρύφωνος, τον Mike, τους Παπιγιόν Band, τη Μαριέλλα Σαββίδου, την Κατερίνα Στικούδη και την Κόνι Μεταξά.

Σίγουρα πρόκειται για ένα event που δεν πρέπει να χάσετε, γι’ αυτό προμηθευτείτε από τώρα τα εισητήριά σας: Καθημερινά, από τις 9:00 μέχρι τις 18:00, από τα γραφεία του MAD (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, Έγκωμη, τηλ. 22472472).

Χορηγός το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου
Accessories by Swarovski
Οδηγεί με ασφάλεια το ΜΙΝΙ της Χαράλαμπος Πηλακούτας LTD
Beauty supporter: Shiseido
Hair by Kevin Murphy
Drinks by Absolut Elyx
Απόλαυση χωρίς ενοχές από τα Παγωτά Fat Free Παπαφιλίππου
Coffee by EMMI CAFFE LATTE
Τους καλλιτέχνες μεταφέρει η Smart Flying αερογραμμή Blue Air
Προβάλλει το MEGAONE

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X