ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όμιλος Παπαέλληνα: New entry στις αλυσίδες καφέ στην Κύπρο

Έξι καταστήματα Bean Bar- σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα μέχρι το τέλος του 2021 και νέα καταστήματα ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Άνοιγμα στις αλυσίδες καφεκοπτείων κάνει ο όμιλος Χ.Α Παπαέλληνα με την επωνυμία Bean Bar. Πρόκειται για ένα νέο lifestyle coffee brand, το οποίο επιχειρεί να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να γίνει κομμάτι της ζωής του κοινού. Μέχρι στιγμής, έχουν ανοίξει σε δύο σημεία- στο Metropolis Mall και στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα Πολεμίδια. Άλλα τέσσερα αναμένεται να ανοίξουν μέχρι τέλος του 2021 εντός των υπεραγορών το ομίλου. Συγκεκριμένα, στον Κάψαλο και στην Λινόπετρα Λεμεσού εντός των υπεραγορών και στην υπεραγορά της Ακρόπολης στην Λευκωσία . Το τελευταίο άνοιγμα θα γίνει στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο ισόγειο του πολυώροφου κτηρίου 360 στην Λεωφόρο Μακαρίου.

Το συγκεκριμένο, θα είναι και η ναυαρχίδα του νέου brand και δείχνει τις προθέσεις του ομίλου για δραστηριοποίηση του και εκτός των σημείων των υπεραγορών που διατηρεί. Μετά την Μακαρίου θα πρέπει να αναμένεται ότι θα προστεθούν νέα σημεία δραστηριοποίησης με τελικό στόχο, η πλειοψηφία των καταστημάτων να βρίσκεται εκτός των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. «Σίγουρα θα αξιοποιηθεί το υφιστάμενο δίκτυο των υπεραγορών του ομίλου αλλά και η επισκεψιμότητα τους, αλλά αφού ολοκληρώσουμε την επέκταση μέσα στις υπεραγορές θα ξεκινήσουμε να τα βλέπουμε και εκτός υπεραγορών», αναφέρει σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου.

Νέα ανοίγματα

Ο όμιλος Παπαέλληνα ετοιμάζει νέα ανοίγματα και στο κομμάτι των υπεραγορών. Μετά τη λειτουργία του τελευταίου καταστήματος στο Metropolis Mall, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το άνοιγμα νέας υπεραγοράς στο Παραλίμνι, ενώ έπονται περισσότερα. Συνολικά μέχρι στιγμής η υπεραγορά έχει 18 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X