ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Oops! Αγοράστηκαν τα μηνύματα που ο Jeff Bezos έστελνε στην ερωμένη του

Το National Enquirer κατέβαλε 200.000 δολάρια στον αδελφό της ερωμένης του Jeff Bezos για να αποσπάσει τα γεμάτα υπονοούμενα σύντομα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amazon με αυτή την γυναίκα, γράφει η Wall Street Journal.

To National Enquirer, ένα αμερικανικό εβδομαδιαίο σκανδαλοθηρικό ταμπλόιντ, είχε δημοσιεύσει στα τέλη Ιανουαρίου τα φλογερά μηνύματα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του Jeff Bezos και της Lauren Sanchez, της πρώην τηλεοπτικής παρουσιάστριας με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Στις αρχές της χρονιάς, ο πολυεκατομμυριούχος ανακοίνωσε ότι χώριζε από τη σύζυγό του, Mackenzy, έπειτα από 25 χρόνια γάμου.

Τον Φεβρουάριο, το αφεντικό της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post κατηγόρησε τον εκδότη του National Enquirer, του ταμπλόιντ που πρόσκειται στον Donald Trump, ότι προσπαθεί να τον εκβιάσει απειλώντας τον με τη δημοσίευση πολύ προσωπικών φωτογραφιών.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, που επικαλείται πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, ο Michael Sánchez φέρεται να πούλησε αυτά τα μηνύματα.

Ο τελευταίος, ο οποίος είναι εξάλλου υποστηρικτής του Trump, αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα αυτής της πώλησης για την οποία είπε ότι είναι «παλιά κουτσομπολιά».

Ο Gavin de Becker, ο ερευνητής στον οποίο ανέθεσε ο Bezos να βρει τις πηγές του National Enquirer, είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Daily Beast ότι «σοβαρές εκδοχές έδειχναν πολιτικά κίνητρα».

Ο Bezos, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι ιδιοκτήτης της Washington Post, της εφημερίδας που ο Trump αποκαλεί «εχθρό του λαού» και πηγή των «fake news».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X