ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οργανώστε τον τέλειο χειμωνιάτικο γάμο

Ο χειμώνας και ιδιαίτερα οι γιορτινές ημέρες, είναι μια ιδανική περίοδος για όσα ζευγάρια θέλουν να παντρευτούν.

Οι ιδέες και οι επιλογές είναι άπειρες, και εαν έχετε λίγη φαντασία μπορείτε να οργανώσετε έναν αξέχαστο γάμο που θα διαφέρει από αυτούς που γίνονται το καλοκαίρι.

Διακόσμηση: Κάντε μια βόλτα στη φύση και εμπνευστείτε από το υπέροχο χειμερινό τοπίο. Eπιλέξτε έλατο, κουκουνάρι, κάστανο, βελανίδι, νιφάδες χιονιού και προσθέστε τα αγαπημένα σας τρυαντάφυλλα που θα δώσουν λίγο χρώμα στον στολισμό. Προτιμήστε χρώματα όπως το κόκκινο, το χρυσό και το πράσινο, ενώ μια ακόμη εντυπωσιακή ιδέα είναι το καρό ύφασμα που μπορεί να δώσει μια διαφορετική νότα στη διακόσμηση. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα γκι, που θεωρούνται μεγάλο γούρι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες!

Bridal outfit: Για την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας, τολμήστε να φορέσετε ένα βελούδινο φόρεμα που είναι πάντα διαχρονικό και στυλάτο.

Αναβαθμίστε το λουκ σας με μπορντό βελούδινα παπούτσια και μια κασμιρένια ή ακόμα και γούνινη bridal κάπα. Μια εξίσου εντυπωσιακή επιλογή είναι τα νυφικά με λαμπερά υφάσματα, ενώ είναι η κατάλληλη εποχή για να υποστηρίξετε και την τάση με τα φτερά, που θα δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στο look σας.

Κεραστικά γάμου: Ποιος δεν λατρεύει τη σοκολάτα; Στους χειμερινούς γάμους μπορεί να δωθεί ως κεραστικό κάτι από σοκολάτα, αφού η περίοδος είναι κατάλληλη. Προτιμήστε λοιπόν κάτι πρωτότυπο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, στις μπομπονιέρες, στα wedding favors, στο καλωσόρισμα, στο candybar, παντού. Ακόμη, ένα ζεστό κοκτέιλ με βάση ένα χειμωνιάτικο λικέρ και σοκολάτα ή βότανα του βουνού, θα είναι το απόλυτο χειμερινό welcome drink!

 

    

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση