ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όσα αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του Kobe Bryant

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του διάσημου αθλητή και οι λεπτομέρειες για την κηδεία του

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός FOX στις ΗΠΑ, βγήκε στην δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του Kobe Bryant, στο οποίο αναγράφεται ότι η έγινε η ταφή εκείνου και της κόρη του Gigi, την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή για τον Kobe και την κόρη του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στην Καλιφόρνια, κοντά στο σπίτι της οικογένειας. Πηγή του ΕΤ αναφέρει πως «Η τελετή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους, καθώς είναι ακόμη δύσκολο για εκείνους να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν δύο όμορφες ψυχές».  

Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό, ο θάνατος του Kobe προήλθε από αμβλύ αντικείμενο και επήλθε γρήγορα. Όμοια τα στοιχεία και για τον χαμό της 13χρονης Gianna 

Να σημειώσουμε πως οι έρευνες συνεχίζονται για τα αίτια του δυστυχήματος και να υπενθυμίσουμε πως τα προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν ότι το ελικόπτερο δεν είχε μηχανική βλάβη, κάτι που ενισχύει τη θεωρία ότι ο πιλότος αποπροσανατολίστηκε μέσα στην ομίχλη.  

Στις 24/2 θα πραγματοποιηθεί δημόσια επικήδεια τελετή στο Staples Center για το τελευταίο «αντίο» στον Kobe και στην κόρη του. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X