ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όσα είδαμε στο δεύτερο live του Star Κύπρος

Την έναρξη της βραδιάς επιμελήθηκε η Αλεξία Αναστασίου, η απογευματινή παρουσιάστρια του ‘’Όλα για Σένα΄΄, εμφανίστηκε στην σκηνή σαν σέξι καμαριέρα και ξεσήκωσε το πλατό με τον χορό της.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, πιο όμορφη από ποτέ και chic έλαμψε στην σκηνή επέλεξε ένα μαύρο, μάξι φόρεμα με αίνιγμα στο πλάι, το οποίο ανέδειξε τα εντυπωσιακά της πόδια, δημιουργία του Gregory Morfi, σχολίασε βεβαία τον χορό της Αλεξίας αναφέροντας της πως ανέβασε το πήχη πολύ ψηλά.

Ο Αλέξανδρου βέβαια σχολίασε για αρχή την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου που κυριολεκτικά έλαμπε και αργότερα με χιουμοριστικό ύφος ρώτησε την Αλεξία αν μπορεί να πηγαίνει στο σπίτι του Δευτέρα και Παρασκευή για να αναλαμβάνει την καθαριότητα μιας και θα φτάνει και να χαμηλά, όπως είπε.

Η Μαρία Κορτζιά, από το pink room μετέδωσε την θετική της ενεργεία με το χαμόγελο της στο πλατό του Star Κύπρος, φορώντας μια πολύ ωραία δημιουργία της Λουκίας Κυριάκου.

Η πρώτη δοκιμασία ήταν η αξιολόγηση βίντεο με τα κορίτσια να υποδύονται ναυαγοσώστες του baywatch, με κόκκινα ολόσωμα μαγιό. Οι κριτές αντικειμενικοί και γεμάτοι συμβουλές έδιναν στα κορίτσια θάρρος και φυσικά πολύ καλές… βαθμολογίες! Φαινεται όμως ότι ο εντυπωσιάστηκε ο Νικόλας Ιωαννίδης από μια διαγωνιζόμενη της έσφιξε το χέρι ώστε να την δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια. Η Φωτεινή φαίνετε να τα πήγε πολύ καλά σαν Πάμελα Άντερσον,

Αφορμή με ένα tweet η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δήλωσε πως δεν χωρίζει με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Το tweet έλεγε ‘’ Η Κωνσταντίνα ντύθηκε σαν την Τζολί και έβγαλε το πόδι έξω που θα πάρει ο Νεκτάριος’’, ενώ η Κωνσταντίνα απάντησε ‘’ Οκευ, εγώ πάντως… δεν χωρίζω!’’

Η επόμενη δοκιμασία αξιολογούσε την πασαρέλα των διαγωνιζομένων με αθλητικά ρούχα. Εντυπωσιακά παπούτσια, κολάν αλλά και φορέματα έκαναν την διαφορά.

Η τρίτη δοκιμασία που περίμενε ο κόσμος με ανυπομονησία έφτασε… οι ερωτήσεις! Οι διαγωνιζόμενες σκάφτονταν πολύ καλά και απαντούσαν έξυπνα. Μια από τις διαγωνιζόμενες βέβαια ήρθε σε πολύ αμήχανη στιγμή όταν ρωτήθηκε με ποιον κριτή θα ήθελε να κάνει φωτογράφηση. Η διαγωνιζόμενη βέβαια ήθελε από την αρχή να βροντοφωνάξει ‘’Δημήτρη‘’, αλλά κοκκίνισε και δίστασε, στο τέλος εξομολογήθηκε πως από τις σέξι φωτογραφίες που είδε από τον Δημήτρη Αλέξανδρου, επέλεξε εκείνον και σηκώθηκε από την καρέκλα του κριτή για να κάνει την φωτογράφηση με την διαγωνιζόμενη.

Οι ερωτήσεις στις διαγωνιζόμενες ήταν αρκετά περιπλοκές για την κάθε μια από αυτές, και οι απαντήσεις τους αρκετές φορές συγκρούονταν με τις απόψεις των κριτών. Παρόλα αυτά οι κοπέλες απαντούσαν χωρίς δισταγμό και με ειλικρίνεια.

Ωστόσο μια από τις διαγωνιζόμενες μπερδεύτηκε στην  ερώτηση εάν θα συνέχιζε με κάποιον μέχρι τα σκαλιά της εκκλησιάς που την εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Μετά από κάποια επεξήγηση των κριτών η διαγωνιζόμενη η οποία ήταν και σε πολύ μικρή ηλικία κατάλαβε την ερώτηση και απάντησε πως θα τον στήριζε και θα συνέχιζε μαζί του! (;)

Η ώρα της αποχώρησης έφτασε και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου προσπαθεί να κάνει την διαδικασία ευκολότερη για τα κορίτσια. Η αποχώρηση όμως δεν είναι εύκολη για καμιά.

Η Ντάρια Εροχίνα, αποχωρησε στο 2ο Live και η 22χρονη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρια της και ξέσπασε στην σκηνή.

Η Νταρια γεννήθηκε στην Ρωσία και από την ηλικία των 8 χρόνων διαμένει στην Κύπρο. Σπουδάζει Σχεδιάστρια Εσωτερικού χώρου. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την ζωγραφική.

Αλεξάνδρα Ματσιεγέβσκα και Στεφανία Χριστοδούλου είναι οι προτεινόμενες για το επόμενο live, που θα μπουν στη διαδικασία των battle.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση