ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Όταν η Άννα Βίσση φόρεσε το τελευταίο φόρεμα του Versace

Δεν χωράει αμφιβολία πως η Άννα Βίσση, από την ημέρα που την γνωρίσαμε μέχρι και σήμερα, παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες γυναίκες της ελληνικής και όχι μόνο showbiz. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η ίδια συχνά αποκαλείται ως η "απόλυτη".

Το μεγάλο μπαμ για την Άννα, έγινε κατά την δεκαετία των 80's αφού κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο της «Ναι», που έκανε 50.000 πωλήσεις και άφησε 2 μεγάλες επιτυχίες όπως το ερωτικό τραγούδι «Όσο έχω φωνή» και την διαχρονική μπαλάντα «Μεθυσμένη Πολιτεία».

To ότι η Βίσση υπήρξε ανέκαθεν πρωτοποριακή για τα δεδομένα της Ελληνικής μουσικής, της showbiz και του χώρου της μόδας δεν είναι κοινό μυστικό. Όσο αφορά τον κόσμο της μόδας, η Άννα είναι μάλλον η πρώτη τραγουδίστρια που έφερε την haute couture στα μπουζούκια και αυτό από μόνο του λέει πολλά. 

Μιλώντας στην Vogue Ελλάδας και στην Χριστίνα Πολίτη, η Άννα αποκαλύπτει: "Νομίζω ότι ήμουν η πρώτη που επένδυσε σε ακριβό ντύσιμο στην πίστα.Φόρεσα δερμάτινα και έφερα τα πάνω κάτω. Με κορόιδευαν, γιατί τότε όλες έκαναν κοινότυπες επιλογές. Μετά με δόξαζαν".

Κάνοντας ένα throwback στην συνέντευξή της, η Άννα θυμάται το iconic φόρεμα-πανοπλία με την υπογραφή του Gianni Versace που είχε βάλει η ίδια το 1998 στα Αστέρια και αποτελούσε κειμήλιο της haute couture, αφού ήταν η τελευταία δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή.

Η υπέροχη εμφάνιση της Άννας Βίσση με το iconic φόρεμα του versace

"Είναι μακρύ, εκθαμβωτικό, φτιαγμένο με το χαρακτηριστικό βαρύ μεταλλικό πλέγμα, και μπροστά έχει κεντημένο έναν τεράστιο σταυρό. Μου θυμίζει τη χρυσή δεκαετία του '90... Η συγκλονιστική ιστορία του φορέματος είναι ότι είχα να το δω 20 χρόνια. Μου το έκλεψαν την χρονιά που το πρωτοφόρεσα. Χάθηκε κατά την μεταφορά του στο σπίτι. Το βρήκα πριν από μια τετραετία, όταν κάποιος θέλησε να μου το επιστρέψει ζητώντας λύτρα... Τελικά δεν χρειάστηκε να τα πληρώσω, γιατί ανακαλύψαμε ποιος το είχε", πρόσθεσε η ίδια στην Vogue.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση