ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Όταν η Conchita σχολιάζει την... Κατερίνα Στικούδη

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου είδαμε την Κατερίνα Στικούδη να μεταμφιέζεται σε Conchita στα πλαίσια του "Your Face Sounds Familiar".

Με στόχο να θυμηθούμε τις εμφανίσεις που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη των τηλεθεατών της Eurovision, η Κατερίνα φαίνεται να ανταπεξήλθε στο "έργο" της και με το παραπάνω, αφού κυριολεχτικά κατάφερε να είναι σχεδόν ίδια με την νικήτρια της Eurovision το 2014, η οποία εκπροσωπούσε την Αυστρία με το «Rise like a Phoenix».

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Κατερίνα Στικούδη ήταν εξαρχής πολύ συγκινημένη για αυτή την ερμηνεία, και δούλεψε αρκετά για αυτή της την εμφάνιση και σε φωνητικό επίπεδο. Όταν άρχισε να αποσπά τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής που αυτή τη φορά φιλοξένησε ως guest τη Ναταλία Γερμανού, η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.Λίγο μετά από την εμφάνισή της στο show, η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να κάνει και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram κάνοντας μάλιστα tag και την Conchita Wurst, η οποία αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της τραγουδίστριας απαντώντας με μια τεράστια καρδιά στην επιτυχημένη της προσπάθεια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση