ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όταν ο Kobe Bryant δήλωνε... I can't breathe

Όπως φαίνεται, ο George Floyd δεν ήταν ο μόνος μαύρος που δεν μπορούσε να αναπνεύσει

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram, η σύζυγος του Kobe Bryant, Vanessa, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μια εικόνα του Kobe στην οποία τον βλέπουμε να φορά ένα T-shirt με την λεζάντα "I can't breathe".

Μέσα από αυτή της την κίνηση, φαίνεται να είχε στόχο να τονίσει πως οι φυλετικές διακρίσεις είναι κάτι που πάντα υπήρχαν και ότι ο George Floyd δεν ήταν ο μόνος μαύρος που δεν μπορούσε να αναπνεύσεις - πρακτικά και ψυχικά.

Την φωτογραφία, συνόδευε η λεζάντα: "Η ζωή είναι τόσο εύθραυστη. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη. Η ζωή είναι πολύ σύντομη. Ας μοιραστούμε και ας αγαπήσουμε τις όμορφες ιδιότητες και ομοιότητες που μοιραζόμαστε όλοι ως άνθρωποι. Διώξτε το μίσος. Στο σπίτι σας και στο σχολείο, διδάξτε τον σεβασμό και την αγάπη. Διαδώστε την αγάπη. Αγωνιστείτε για την αλλαγή. Μην χρησιμοποιείται αθώες ζωές που χάνονται ως διαδικασία για λεηλασία. Γίνετε το παράδειγμα της αλλαγής που θέλετε να δείτε. Η ζωή των μαύρων μετρά".

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, η Vanessa μέσα από τα πιο πάνω λόγια, δεν αναφερόταν μόνο στον άδικο θάνατο του 46χρονου George Floyd, αλλά και σε αυτόν του συζύγου της - ο οποίος έχασε την ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση