ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όταν ο Κούγιας γνώρισε την Βατίδου: Το χρονικό της σχέσης τους

Δέσποινα Άσπρου

Όπως θα έχετε προσέξει τις τελευταίες μέρες απασχολεί έντονα τον τύπο η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας... καθώς αποδεικνύεται πως ο πόλεμος του πρώην ζευγαριού δεν έχει τέλος.

Αφορμή αυτή την φορά αποτέλεσε μια ανάρτηση της Βατίδου στο Instagram περί modeling... που είχε ως συνεπακόλουθο το επαγγελματικό μέλλον των δυο παιδιών της με τον Κούγια.

Με αφορμή λοιπόν το πιο πάνω σκηνικό, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα #throwback και να θυμηθούμε το φλογερό ειδήλιό τους, αλλά και τον επεισοδιακό χωρισμό τους. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Η παθιασμένη σχέση του ποινικολόγου με το γνωστό μοντέλο ξεκίνησε λίγο μετά τη στέψη της Εύης Βατίδου ως Μις Ελλάς το 1999. Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε τότε χρειαστεί νομική κάλυψη για κάποιο θέμα και τότε στράφηκε προς τον Κούγια. Εκείνος ακούγοντας τη γραμματέα του να προφέρει το όνομα Βατίδου ενθουσιάστηκε, αφού παρακολουθόντας τα καλλιστεία στην τηλεόραση είχε θαμπωθεί με το ψηλόλιγνο εκείνο μελαχρινό κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή επίθεση Κούγια σε Βατίδου για τις δηλώσεις της περί modeling

Το ραντεβού επισπεύτηκε. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη την ημέρα στο γραφείο το ραντεβού κινήθηκε σε καθαρά επαγγελματικά πλαίσια. Κάτι που δεν έγινε όμως αργότερα, στην πρόσκληση σε γεύμα που ακολούθησε.

Οπως είχε δηλώσει το 2005 στην «Espresso» εκείνος κουράστηκε πολύ για να κατακτήσει την Εύη, μιας και ήταν αρκετά επιφυλακτική». Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο Κούγιας τότε δεν είχε κρύψει πως «η Εύη είναι η γυναίκα της ζωής του» καθώς «είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, καθόλου δήθεν και το μυαλό της υπερτερεί της ομορφιάς της»!

Λίγο μετά την γνωριμία και πιο συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου του 2001, με δυόμισι χιλιάδες καλεσμένους, το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια ονειρική τελετή.

Η Εύη Βατίδου έλαμπε μέσα στο νυφικό που είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη ο φίλος της Μιχάλης Ασλάνης. Το ζευγάρι δέχτηκε πολλά και πανάκριβα δώρα. Αν και τότε δεν ακολούθησε δεξίωση, η βάφτιση-υπερθέαμα που πραγματοποίηθηκε λίγο μετά από την άφιξη του πρώτου τους παιδιού, υπερκάλυψε το "κενό".

Ο μήνας του μέλιτος του ζευγαριού ήταν παραμυθένιος. Πρώτος σταθμός τους αποτέλεσε η Ελβετία, δεύτερος η Γαλλία και τρίτος το Μιλάνο με ατελείωτο shopping, ρομαντικές βόλτες και σκι, που ήταν το αγαπημένο χόμπι και των δύο. Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν χάλασε την ονειρική ατμόσφαιρα. Διακοπές, κοινωνικές εκδηλώσεις, πρωτοσέλιδα.

Δύο χρόνια αργότερα, η ευτυχία επισφραγίστηκε με ένα ακόμη δώρο, τη Μάιρα.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Τα προβλήματα ξεκίνησαν το 2006... και το 2007 οι καυγάδες άρχισαν να γίνονται ολοένα και συχνότεροι. Ξυλοδαρμοί, αλληλοκατηγορίες, μηνύσεις και αγωγές συνόδευσαν τον επεισοδιακό χωρισμό του ζευγαριού που, έξι μόλις χρόνια μετά τον γάμο του.

Στις "μεγάλες στιγμές" του διαζυγίου του ζεύγους συμπεριλίφθηκαν η καταγγελία της Εύης Βατίδου τον Οκτώβριο του 2007 για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της στο αστυνομικό τμήμα, όπου το μοντέλο έφτασε ξυπόλητο και με σκισμένα ρούχα και η επίσκεψη του Αλέξη -λίγους μήνες μετά- στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών αιμορραγώντας στο πρόσωπο και το κεφάλι από χτυπήματα που υποστήριξε ότι προκλήθηκαν από το... τακούνι της πρώην συζύγου του!

Οι δυο τους διασταύρωσαν άπειρες φορές τα ξίφη τους στις αίθουσες των δικαστηρίων με αφορμή τις εκατέρωθεν μηνύσεις, το διαζύγιο, την επιμέλεια και τη διατροφή των παιδιών, αλλά και το μοίρασμα της περιουσίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση