ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Όταν ο Light μίλησε για τα ναρκωτικά στο “The 2Night Show”

Σε μια συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το 2019

newsroom must

Ένα από τα θέματα που κεντρίζουν την προσοχή μας τις τελευταίες ώρες, είναι η σύλληψη του γνωστού Έλληνα τράπερ Light, για ευρήματα που εντόπισαν οι αρχές στην κατοχή του. Μερικά από αυτά ήταν ένα τσεκούρι, ναρκωτικά και τρία όπλα.

Με αφορμή την επικαιρότητα λοιπόν, κάνουμε μια αναδρομή στο 2019, όπου ο Light παραχωρούσε μια συνέντευξη στο ‘’The 2Night Show’’ και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην οποία είχε ερωτηθεί για τη σχέση του με τον τζόγο, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

“Σαν παιδί κι εγώ είχα τα πάθη μου. Έμπλεξα, δοκίμασα διάφορα πράγματα ποτέ σε βαθμό να χάσω τον εαυτό μου. Το 2019 ο εθισμός μου είναι η δουλειά” σημείωσε.

Σε μια ερώτηση που του έκανε ο Γρηγόρης, αν στα τραγούδια του στέλνει κάποιο μήνυμα για τα ναρκωτικά, ο 26χρονος ανέφερε: ‘’Δεν είναι μια ατζέντα που την έχω ακουμπήσει ακόμα. Δεν κάνω μουσική ως δάσκαλος. Δεν μιλάω σαν μπαμπάς και σαν δάσκαλος τύπου ‘’κάνε εκείνο’’ ή ‘’μην κάνεις αυτό’’. Μιλάω για τα δικά μου βιώματα και ο καθένας βλέπει πως εξελίσσομαι. Οπότε αυτομάτως καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει ή όχι.’’

Όσον αφορα την άποψη του για τα ναρκωτικά, ο Light είπε : ‘’Πως μπορεί να έχει κάποιος άποψη για τα ναρκωτικά; Ο κάθε άνθρωπος να δοκιμάσει ότι είναι να δοκιμάσει στη ζωή του. Άμα είναι για αυτόν θα το υιοθετήσει θα τον καταστρέψει ή δεν θα το καταστρέψει. Αν δεν είναι για αυτόν θα το δοκιμάσει, θα αποκτήσει μια εμπειρία, θα το αποβάλλει και θα συνεχίσει πιο ώριμος. Σε καμία περίπτωση δεν λέω παιδιά πάτε ρουφήξτε καμιά γραμμή. Και να μην σου πω εγώ ‘’μην πιείς’’, άμα είναι να πιείς θα πιείς. Έχε πάντα στο νου σου να μην χάσεις τον εαυτό σου. Ο πατέρας μου μου είπε να θυμάμαι ποιος είμαι, να μην ξεφτιλίζομαι και να μην χάσω ποτέ τον εαυτό μου.”

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS