ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε bullying σε μαθητές του

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η ατάκα «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ»

newsroom must

Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του PatKiout που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 17 Φεβρουαρίου, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και ο ηθοποιός θα κληθεί να απαντήσει σε όλες ξεχωριστά. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν και ο ανθρώπινος νους μας ακόμη δεν μπορεί να τα πιστέψει, νέες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό έρχονται στην επιφάνεια και μάς σοκάρουν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο ηθοποιός διατηρούσε άσχημη συμπεριφορά και ουκ ολίγες φορές χρησιμοποιούσε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στους μαθητές του... σε σημείο μάλιστα που η δραματική σχολή «Ίασμος» στην οποία δούλευε στο παρελθόν, αναγκάστηκε να τον διώξει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του, μπροστά σε όλη την τάξη, πρόσβαλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ» - γεγονός που απέδειξε όχι απλώς την υπερβολική αυτοπεποίθησή του, αλλά και τον άσχημο χαρακτήρα του. Η εν λόγω ιστορία και τα συχνά παράπονα των σπουδαστών της δραματικής σχολής, ανάγκασαν τους υπεύθυνους να απομακρύνουν τον γνωστό ηθοποιό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση