ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε για διακοπές στην Κύπρο

Δέσποινα Άσπρου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998 από τον προπονητή του τένις Απόστολο Τσιτσιπά και την Ρωσίδα, πρώην τενίστρια Τζούλια Σαλνίκοβα, η οποία τον Οκτώβριο του 1990 βρισκόταν στο νο 194 της παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο θρίαμβος Τσιτσιπά στον διεθνή Τύπο και η αύξηση των εσόδων του κατά 578.000 ευρώ

Μέσα σε 1,5 χρόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έτρεξε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχει καταφέρει να διαγράψει μια διαδρομή στο παγκόσμιο τένις, που άλλοι δεν κατάφεραν σε μια καριέρα ολόκληρη. Άλλωστε, πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια είχε ανέβει στην κορυφή του κόσμου, ως νο 1 της κατηγορίας juniors, και είχε ήδη στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή, ως νέος άνθρωπος, έχει δείξει από πολύ νωρίς τις κοινωνικές ανησυχίες του και στέκεται πάντα μπροστάρης όπου δει ότι υπάρχει ανάγκη, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κινητοποίησή του για τους πυρόπληκτους της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική και στο Μάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 + 1 πράγματα που μάθαμε από το Instagram του γοητευτικού Στέφανου Τσιτσιπά

Ως αθλητής ο Τσιτσιπάς έχει πατήσει... τσίτα το γκάζι και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του παραμυθιού του! Ο ίδιος βέβαια εκτός από το να προπονείται, ξέρει πολύ καλά και να ζει. Ο νεαρός αθλητής δεν μπορεί να αντισταθεί στα ταξίδια και στην καλή ζωή. Ο ίδιος, όπως μάθαμε διατηρεί και το δικό του travel blog, στο οποίο μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του. Ανάμεσα σε πολλά βίντεο που είδαμε στο youtube channel του, ένα βίντεο που ξεχωρίσαμε είναι αυτό στο οποίο μας αποκαλύπτει πώς πέρασε όταν βρέθηκε στην Κύπρο.

Ο ίδιος στο βίντεο που βρήκαμε αποκάλυψε την καθημερινότητά του όταν βρέθηκε στο νησί μας τον Οκτώβριο του 2018.
Τι έκανε λοιπόν και πώς αισθάνθηκε ο νεαρός αθλητής όταν βρέθηκε στο νησί μας;

"Η Κύπρος είναι ένα εκπληκτικό νησί. Εδώ μου αρέσει η οργάνωση που έχουν οι άνρθωποι και ο αέρας που απομπνέει το νησί. Πραγματικά στην Κύπρο μπορείς να απολαύσεις γαλήνη και ηρεμία. Προσωπικά απολαμβάνω να πηγαίνω κάθε μέρα βόλτες στην παραλία και να κολυμπώ. Δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείς σε αυτό το νησί. Ακόμη και ο καιρός είναι τέλειος. Μπορείς να απολαύσεις ηλιόλουστες μέρες ακόμη και τον χειμώνα. Όσο αφορά τα φαγητά, μπορείς να βρεις πολλές και υγειινές επιλογές. Όλα είναι τέλεια", ήταν μερικά από λόγια του που αφορούσαν το νησί μας.

Ο 20χρονος αθλητής, δεν παρέλειψε όταν βρέθηκε στο νησί μας να συναντήσει και τον καταξιωμένο Κύπριο τενίστα Μάρκο Παγδατή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X