ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όχι! Ο φασισμός δεν δίνει λύσεις σε προβλήματα λέει η Ε. Ζουγανέλη

Τις απόψεις που εξέφρασε ο Νότης Σφακιανάκης για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή λίγο πριν την πρεμιέρα, καθώς και το αν έκανε καλά ή όχι, σχολίασε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Στην εποχή που ζούμε είναι δύσκολο να μην έχει σχέση κανείς με την πολιτική, ακόμα κι αν δεν το θέλει... Αγαπώ την Ελλάδα κι ακόμα πιο πολύ τον λαό μου, με όλα του τα λάθη και τα παραπτώματα, άρα αναζητώ να μαθαίνω και να ανακαλύπτω, να διακρίνω όσο μπορώ την αλήθεια, απαλλαγμένη από το παρελθόν...», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Tv Έθνος.

Όσο για την Χρυσή Αυγή και τους καλλιτέχνες σε σχέση με αυτή είπε χαρακτηριστικά πως «Ο χώρος μας είναι αντικατοπτρισμός της κοινωνίας! Απ' τη στιγμή που εμφανίστηκε το φαινόμενο του φασισμού στην κοινωνία, θα ήταν αδύνατον να μην εμφανιστεί και στον χώρο μας -κι όχι μόνο σ' αυτόν! Δεν πίστευα, δεν πιστεύω και ούτε πρόκειται να πιστέψω ότι ο φασισμός μπορεί να δώσει οποιαδήποτε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με καλλιτέχνη που στηρίζει την Χρυσή Αυγή η τραγουδίστρια απάντησε αφοπλιστικά: «Oχι!».


NEWS: Τελευταία Ενημέρωση