ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

''Πάγωσε'' όλος ο πλανήτης από την αυτοκτονία του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Όπως μεταδίδουν όλα τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, ο Αμερικάνος ηθοποιός αυτοκτόνησε, μετά από πολύχρονη μάχη με την κατάθλιψη...

''Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα'', αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο μάνατζέρ του και προστίθεται: ''Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια''.

Με τη σειρά της η σύζυγός του δήλωσε:

"'Το πρωί έχασα τον άνδρα μου και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες και όμορφους ανθρώπους. Είμαι συντετριμμένη. Εκ μέρους της οικογένειας του Robin ζητώ να σεβαστείτε αυτή τη στιγμή του πένθους μας. Ελπίζουμε να σταθούμε όχι στον θάνατο του Robin αλλά στις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που χάρησε σε εκατομμύρια ανθρώπους''.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1951 στo Σικάγο.

Έγινε γνωστός για τις ταινίες: Καλημέρα Βιετνάμ (Good Morning Vietnam, 1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (Dead Poets Society, 1989), Ο βασιλιάς της μοναξιάς (The Fisher King, 1991) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting, 1997). Βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου το 1997 για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) και είχε προταθεί άλλες τρεις φορές για βραβείο Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου.

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε και ο Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος δήλωσε ότι ο Robin Williams ήταν ένας γιατρός, ένα τζίνι, ένας Πρόεδρος, ένας καθηγητής, ο Πϊτερ Πάν και όλα τα ενδιάμεσα. Αλλά ήταν μοναδικός. Έφτασε στις ζωές μας σαν εξωγήινος αλλά κατέληξε αγγίζοντας όλα τα στοιχεία του ανθρώπου πνεύματος. Μας έκανε να γελάσουμε και να κλάψουμε. Η οικογένεια Ομπάμα δίνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γουίλιαμς και στους φίλους αλλά και σε όλους όσοι βρήκαν τη φωνή χάρη στον Ρόμπι Γουίλιαμς.   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X